Premiär för Ed Sheeran: The Sum of It All på Disney+

Premiär för Ed Sheeran: The Sum of It All på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
03 maj 2023 kl. 11:05

Världsstjärnan intar Disney+ i ny dokumentär

Världsartisten och hitlåtsgeneratorn Ed Sheeran visar upp sig från en ny sida i dokumentärserien "Ed Sheeran: The Sum of It All", som har premiär på Disney+ den 3 maj.

 

 

 

 

Premiär för Ed Sheeran: The Sum of It All på Disney+
Foto: Disney+

Från "The A Team" till "Bad Habits" – Ed Sheeran är en av vår tids främsta artister och sedan genombrotten i början på 2010-talet har han producerat hitlåtar som på löpande band. Utöver de många låtarna som rullat om och om på radiokanaler världen över har han stått för några av de största turnéerna genom tiderna, utsetts som 2010-talets näst mest spelade artist av Spotify och samarbetat med flera av de största artisterna på jorden.

Som om inte hans framgångar inom musik vore tillräckligt har Ed Sheeran dessutom synts i mindre roller i en rad filmer och serier de senaste åren, inklusive Game of Thrones och Red Notice.

Nu fortsätter världsartisten sin erövring av underhållningsbranschen genom att släppa dokumentärserien Ed Sheeran: The Sum of It All Disney+.

Ed Sheeran i The Sum Of It All
Foto: Disney+

Premiär för Ed Sheeran: The Sum of It All på Disney+

I en ny dokumentärserie, med premiär på Disney+ den 3 maj, släpper stjärnan Ed Sheeren in oss bakom kulisserna till hans liv, på ett sätt som beskrivs som "svindlande ärligt".

Under fyra avslöjande avsnitt kommer vi att få följa Sheeran när han öppnar upp om sitt privatliv och hur det speglat hans musik. Fokus kommer bland annat ligga på de utmaningar han tvingats överkomma och hur han gjorde den osannolika resan från att vara ett stammande barn till en av de mest framgångsrika artisterna någonsin.

Titeln The Sum of It All anspelar på Sheerans albumnamn, som alla döpts efter matematiska tecken: + (2011), × (2014), ÷ (2017), = (2021) och - (2023).

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL