Premiär för Darby and the Dead på Disney+

Premiär för Darby and the Dead på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 14:02 | Publicerad 27 februari 2023 kl. 11:02

En övernaturlig tonårskomedi

Efter en näradödenupplevelse utvecklar Darby Harper förmågan att se döda människor och tillbringar sin fritid med att vägleda ensamma andar med ouppklarade ärenden.

Darby and the Dead, Ungdomsfilm på Disney+
Darby and the Dead. Foto: Disney+.

Premiär för "Darby and the Dead" på Disney+

I dag är det premiär för tonårskomedin Darby and the DeadDisney+. När Darby Harper var sju sveptes hon och hennes mamma med i en våg som dränkte dem. Darby väcktes till liv igen, men hennes mamma gick inte att rädda. Sedan dess har Darby haft förmågan att kunna se och kommunicera med de döda.

Hon startade då ett sidoföretag för att hjälpa "Deados", alltså "dödingar", att gå vidare till livet efter detta genom att hjälpa dem ta hand om saker de inte hann att avsluta innan de dog. Detta märkliga beteende har gjort henne till en outsider i skolan, och hon har till och med tappat kontakten till sin tidigare bästa vän "Capri" Donahue, skolans mest populära cheerleader. Darbys enda sanna vän är nu skolans före detta vaktmästare Gary, han är dock död och väntar på att hans fru Linda också skall avlida så att han kan gå vidare tillsammans med henne.

Darby And The Dead Ungdomsfilm Disney+
Darby and the Dead. Foto: Disney+.

En lätt komedi om att vara ett medium i tonåren

Missa inte komedin Darby and the Dead, en tonårsfilm täckt av tonåringars livsproblem, dilemman, identitetssökande och med den udda twisten av att en av skoleleverna kan kommunicera med de döda.

Filmen har premiär på Disney+ i dag, missa inte detta!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL