Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Peter Pan & Wendy - Det här vet vi

Peter Pan & Wendy kommer nästa år

  • Disney+
Matilda Lindblom | Nyhet
14 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
14 maj 2021

Ny Peter Pan-film kommer 2022 med nya och gamla stjärnskott i rollerna

Planerna för "Peter Pan & Wendy" började redan 2016 och var egentligen planerad att spelas in 2020 men fick flyttas fram. Nu är filmen planerad till 2022 och det här är vad Filmtopp vet:

Den uppkommande filmen Peter Pan & Wendy baseras på en bok av J.M Barries och kommer att besöka många av de välkända Peter Pan-karaktärerna som Krook, Tingeling, Smee och självfallet Peter Pan och Wendy. Handlingen är inte känd än så länge men Peter Pan fans kan förvänta sig det gamla goda blandat med nya överraskningar. 

Till exempel vill regissören David Lowery och manusförfattaren Toby Halbrooks uppdatera de stereotyperna från Disneyfilmen som anklagats för att vara rasistiska. De vill även modernisera den utan att ta bort hjärtat, eftersom de själva är Peter Pan-fans. Men deras moderna tänk är något som även syns i castingen, där Jude Laws Kapten Krook får sällskap av lite mindre kända skådespelare som Milla Jovovichs dotter Ever Anderson i rollen som Wendy och den brittiska reklamskådespelaren Alexander Molony som Peter Pan. Medan Yara Shahidi från Black-ish kommer att spela Tingeling.  

Filmen spelas in i Vancouver, Kanada och är planerad att vara färdig inspelad den 30 juni 2021 och planeras sedan att släppas för streaming under 2022. 

VIDARE LÄSNING: 

Disney har hittat sin nya Peter Pan

 

NÄSTA ARTIKEL