Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Only Murders in the Building säsong 2 bekräftad

Only Murders in the Building säsong 2 bekräftad

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
14 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
14 september 2021

Hulu har beställt en andra säsong av Steve Martin-serien.

Endast fyra avsnitt av serien "Only Murders in the Building" hann komma ut innan Hulu bestämde sig för att förnya den med ytterligare en säsong.

Vi kommer att få se mer av den uppfriskande trion Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez framöver. I Sverige kan vi se deras serie, Only Murders in the Building, på Disney+, men det är Hulu som egentligen ligger bakom den. Nu har streamingtjänsten (som ägs av Disney) bekräftat att de beställt en andra säsong av serien, enligt The Hollywood Reporter (THR).

Beslutet kom blott två veckor efter att serien hade sin premiär på Hulu och innan ens hälften av den första säsongens avsnitt hade hunnit släppas. Streamingtjänsten har dock goda grunder till beställningen av en till säsong. Det första avsnittet av serien ska ha lockat rekordmånga tittare på sin premiärdag – flest någonsin hos Hulu.

"Only Murders in the Building" handlar om tre karaktärer (spelade av Martin, Short och Gomez) som alla bor i samma byggnad och delar en fascination för mordmysterium. Tillsammans bestämmer de sig för att lösa – vad de tre misstänker är – ett mord i deras byggnad, och i processen startar de dessutom en podcast.

RECENSION: Only Murders in the Building (säsong 1)

Serien, som är skapad av Steve Martin (den första serien som är skapad av den legendariske komikern) och John Hoffman, har inte enbart tagits emot väl av Hulus och Disney+ användare, utan även av kritiker.

– Steve, John och Dan [Fogelman, exekutiv producent] har skapat en unikt fängslande och underhållande serie. Publikens respons till seriens underbara blandningen av mysterium, humor och känslor har varit överväldigande och vi kan knappt vänta på att få se denna osannolika trio på deras nästa äventyr, säger Craig Erwich, president för ABC Entertainment och Hulu Originals.

"Only Murders in the Building" är inte bara den första tv-serien som Martin har skapat, det är dessutom den första manusbaserade serien där han spelar en återkommande karaktär. Tidigare har han endast gjort mindre framträdanden i serier, som exempelvis en gästroll i 30 Rock och som röstskådespelare i Simpsons.

Då kommer Only Murders in the Building säsong 2.

Only Murders in the Building säsong 2 bekräftad
Foto: Disney+ / Hulu.

Den första säsongen av Only Murders in the Building avslutas den 5 oktober, när det sista avsnittet landar på Hulu. Det finns ännu inget besked om när säsong 2 av serien är tänkt att ha premiär, men ett rimligt antagande är att den bör ha premiär någon gång 2022, sannolikt på hösten.

Exekutiva producenter för serien är – utöver Martin, Hoffman och Fogelman – Selena Gomez, Martin Short, Jamie Babbit och Jess Rosenthal

"Only Murders in the Building" finns att streama på Disney+ i Sverige.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Disney+

NÄSTA ARTIKEL