Recension: Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Nu finns Guardians of the Galaxy 3 att streama

  • Disney+
Filmtopp
02 augusti 2023 kl. 07:00

Följ med på ett dundrande rymdäventyr

Den nya storfilmen "Guardians of the Galaxy vol. 3" har i dag streamingpremiär. I filmen ser vi Hollywoodstjärnor som Chris Pratt, Bradley Cooper, Vin Disel och Karen Gillan.

I den tredje Guardians of the Galaxy-film har våra hjältar parkerat på Knowhere för att börja bygga ett liv där. Samtidigt som Peter försöker hantera frånvaron av Gamora (Zoe Saldaña), knackar Rockets förflutna på dörren. Nu måste de rädda Rocket, med både livet och hela Guardians existens på spel.

Bland rollerna ser vi Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Vin Diesel och Bradley Cooper. Andra som medverkar i filmen är Chukwudi Iwuji, Will Poulter och Maria Bakalova. Precis som för de tidigare Guardians of the Galaxy-filmerna är det James Gunn som har regisserat filmen.

Nu finns Guardians of the Galaxy 3 att streama

Filmen fick ett positivt mottagande och Filmtopps recensent, Nine Selander, gav filmen 4 av 5 i betyg med motivationen: "I denna film har karaktärernas känslomässiga story utvecklats bra och det skapar stark empati för våra rymdhjältar."

Nu finns alla "Guardians of the Galaxy"-filmerna att streama på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL