Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Loki

Loki säsong 2 – Allt vi vet

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2021

Redan klart med ny säsong.

Redan innan den första säsongen av Disneys kommande serie landat dyker det upp rapporter om att en fortsättning är beställd av Disney. Här är allt vi vet om Loki säsong 2!

Med sin streamingtjänst Disney+ utvidgas Marvels cinematiska universum till serieformat. Vi har en drös produktioner framför oss redan på våren, däribland WandaVision, Falcon and The Winter Soldier och Loki med Tom Hiddleston och Owen Wilson. Serien har premiär någon gång i maj, men redan nu verkar Loki säsong 2 vara under utveckling.

IGN och fler amerikanska medier rapporterar att det arbetas på Loki säsong 2 och att manusförfattaren Michael Waldron kommer att återvända, men hur stor roll han har den här gången återstår att se. Waldron har nämligen anlitats av Marvels chef Kevin Feige för att skriva en helt ny Star Wars-film. 

Serien om Loki fokuserar på den luriga karaktärens tid som fängslad av organisationen TVA, Time Variance Authority. Owen Wilson spelar en av dess högst uppsatta medlemmar. 

Ännu finns det inga detaljer kring handlingen i Loki säsong 2. Vi vet heller ingenting om vilka skådespelare som kan tänkas tillkomma – eller för den delen försvinna ur serien. Däremot kan vi förvänta oss att serien kommer tillbaka med sin fortsättning någon gång under 2022. Att man redan nu förlitar sig på att fansen vill ha mer av produktionen hintar om att Disney känner sig mer än nöjda med den första säsongen som snart har premiär.

Filmtopp håller dig uppdaterad gällande seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL