KLART: Only Murders in the Building säsong 3 bekräftad

KLART: Only Murders in the Building säsong 3 bekräftad

  • Disney+
Filmtopp
12 juli 2022 kl. 11:07

Disneys mysdeckare kommer tillbaka för ännu mer

Disney har nu bekräftat att de gör Only Murders in the Building säsong 3 med Steve Martin, Selena Gomez och Martin Short tillbaka i sina roller.

Disneys komedithriller med den försiktigt omaka trion bestående av Steve Martin, Selena Gomez och Martin Short blev en rejäl succé på streamingtjänsten. I denna fyndiga mysdeckare följer vi tre hyresgäster i ett lägenhetshus i New York som startar en podd om ett mord som begåtts i kåken. Nu kan vi bekräfta att vi får se ännu mer av deras brottslösande – Only Murders in the Building säsong 3 är nu bekräftad av Hulu som ägs av Disney.

I samband med att serien förnyades, passade bolaget Hulus VD Craig Erwich på att berömma den rikligt: 

– Serien är vår sanna kronjuvel. Dess dragningskraft som når flera flera generationer, skärningspunkten mellan humor och hjärta, och dess verkligt originella tillvägagångssätt är ett kännetecken för och bevis på skaparnas arbete. Vi är så tacksamma över att få dela med oss av fler berättelser om Charles, Oliver och Mabel.

Då kommer Only Murders in the Building säsong 3

KLART: Only Murders in the Building säsong 3 bekräftad
Foto: Disney.

Ännu har vi inget spikat premiärdatum att kunna dela med oss av men den nya säsongen förväntas dyka upp på Disney+ nästa år. Troligtvis släpps den också likt de andra säsongerna någon gång under sommaren.

Den andra säsongen rullar just nu på streamingtjänsten. Avsnitten släpps veckovis fram till och med den andra halvan av augusti. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL