Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Loke

KLART: Då släpps Loki säsong 2 på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2023

Äventyret fortsätter i höst

Efter framgångarna med "Loki" är det snart dags för den andra säsongen att ha premiär på Disney+. Givetvis återvänder Tom Hiddleston i titelrollen, liksom Owen Wilson som agent Mobius.

Känd från Marvelvärlden behöver väl knappast Loki någon närmare presentation. Asagudens självbetitlade TV-serie blev en stor framgång när den släpptes 2021. Här på Filmtopp fick den första säsongen fyra av fem i betyg och det dröjde inte länge innan den nominerades till sex stycken Emmys.

Everything Everywhere all at once
Ke Huy Quan är klar för Loki. Foto: A24

Oscarsvinnaren Ke Huy Quan till Loki säsong 2

I rollen som lurifaxen Loki ser vi Tom Hiddleston, som här återvänder till karaktären för nionde gången (ej röstskådespel inräknat). Med sig har han Owen Wilson, som spelar agent Mobius och Oscarsbelönade Ke Huy Quan, som fick sig tidernas comeback med Everything Everhwere All at Once (2022). Vem han ska spela är än så länge hemligt, men det ryktas om att det är en sorts motsvarighet till Bond-världens "Q".

Andra skådespelare som medverkar är Sophia Di Martino och Gugu Mbatha-Raw.

Loki säsong 2 består av sex stycken avsnitt och tar vid där den förra säsongen avslutades. Vad som gör det hela mer unikt är att detta är första gången någonsin som Disney släpper en fortsättning på en av sina Marvel-serier.

"Loki" säsong 2 har premiär den 6 oktober på Disney+.

NÄSTA ARTIKEL