Jack Black överraskar med roll i The Mandalorian – tillsammans med Lizzo

Jack Black överraskar med roll i The Mandalorian – tillsammans med Lizzo

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
05 april 2023 kl. 12:04

Lizzo och Jack Black stjäl showen med Grogu

I det senaste avsnittet av "The Mandalorian" säsong 3 överraskar Jack Black och Lizzo med att medverka i avsnittet. De två stjärnorna lyckas charma såväl tittarna som Grogu.

Den senaste säsongen av Star Wars-serien The Mandalorian Disney+ tycks glida aningen mer under radarn än de föregående två säsongerna. Men kanske blir det ändring på det i och med gästskådespelarna som gjorde entré i det senaste, sjätte avsnittet.

Två av avsnittets betydande roller spelas nämligen av skådespelaren och artisten Jack Black samt den flerfaldiga Grammy-vinnaren Lizzo. Duon spelar ett färgstarkt par i behov av Din Djarins (Pedro Pascal) och Bo-Katans (Katee Sackhoff) hjälp med ett droidproblem.

Stjärnglansen som Lizzo och Jack Black bidrar med är en uppfriskande kontrast mot seriens i övrigt ganska så stillsamma ton. Utan att avslöja alltför mycket av handlingen i avsnittet fattar de två gästskådespelarnas karaktärer tycke för Grogu (är det möjligt för någon att inte älska Baby Yoda?). Medan Din Djarin och Bo-Katan är ute på äventyr får trion chansen att spendera lite kvalitetstid tillsammans – bland annat genom att spela någon form av kackerlacksbollsport.

Det ser ut att ha varit ett genidrag från produktionens sida att inkludera Lizzo och Jack Black i serien, med tanke på att avsnittet redan hunnit bli en snackis på sociala medier. På plattformar som Twitter kryllar det av – mestadels – glada tillrop över de två karaktärerna och skådespelarna bakom dem.

Jack Black ett fan av The Mandalorian

Jack Blacks medverkan i det senaste avsnittet av The Mandalorian är till synes en drömroll för honom med tanke på att han är ett erkänt fan av serien och Star Wars. Härom året såg vi bland annat Tenacious D-profilen skoja till det på sociala medier med en egen tolkning av introlåten till The Mandalorian.

Om vi kommer att få återse Lizzo och Jack Black igen återstår att se, men baserat på reaktionerna från fans av serien hade det varit mer än välkommet.

Jack Black är just nu även aktuell med Super Mario Bros. Filmen.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL