Trailern till serien Loki har landat

Filmtopp bjuder 70 fans på en biovisning av Loki säsong 2 – se den först!

  • Disney+
Filmtopp
27 september 2023 kl. 18:09

Få den optimala Marvel-upplevelsen

Snart är det premiär för "Loki" på Disney+, men nu får 70 Filmtopp-läsare chansen att se de första två avsnitten före alla andra. Tillsammans med Disney+ anordnar vi en biovisning på Filmstaden Sergel.

Att se en TV-seriepremiär på bio är det få som får vara med om, särskilt när det kommer till något så unikt som en Marvel-serie.

Tillsammans med Disney+ bjuder vi på Filmtopp 70 fans på just denna möjlighet – att se de två första avsnitten av Loki säsong 2 på bio. Detta vill du inte missa.

Tom Hiddleston som Loki
Tom Hiddleston återvänder som Loki. Foto: Disney+

Om Lok säsong 2

Säsong två av Marvel Studios Loki tar vid där den omskakande säsongsfinalen slutade, då Loki hamnar i en kamp om Time Variance Authoritys själ. Tillsammans med Mobius, Hunter B-15 och ett team med nya och återvändande karaktärer, navigerar Loki i det evigt växande och farliga multiversumet. Där tar han upp jakten på Sylvie, domare Renslayer och Miss Minutes men också sanningen om vad det innebär att äga en fri vilja.

Se de nya avsnitten först av alla

Smygpremiären äger rum tisdagen den 3 oktober Filmstaden Sergel. Allt du behöver göra för att anmäla dig är att fylla i dina uppgifter här nedan och ange vem du vill ta med dig som gäst.

Det är först till kvarn som gäller och trycket är stort, så anmäl dig redan i dag!

Anmäl dig och en gäst till smygpremiären av Loki säsong 2

Lycka till! Vinnarna kontaktas av Filmtopp senast söndagen den 1 oktober via sin angivna e-mailadress.

NÄSTA ARTIKEL