Fansens reaktioner på Kim Kardashians skådespelardebut i AHS: Delicate

Fansens reaktioner på Kim Kardashians skådespelardebut i AHS: Delicate

  • Disney+
Sofie Landgren
13 november 2023 kl. 15:11

"Fruktansvärd skådespelerska"

Kim Kardashians skådespelardebut i den omåttligt populära serien "American Horror Story" har väckt blandade reaktioner från fansen.

Kim Kardashian i American Horror story
Kim Kardashian. Foto: FX Network/Hulu/Disney+.

Fansens reaktioner på Kim Kardashian i "American Horror Story"

Den tolfte säsongen av American Horror Story visas just nu på Disney+ och i det nya kapitlet i antologiserien, med undertiteln Delicate, får tittarna följa skådespelerskan Anna (Emma Roberts) som försöker jonglera sin karriär samtidigt som hon försöker förverkliga sin dröm om att bli mamma. Men, när hon och hennes man (Matt Czuchry) äntligen blir gravida sätter det igång en rad oroande händelser.

En av de aspekter som gjorde säsongen Delicate till en rejäl snackis redan innan premiären var nyheten om att Kim Kardashian skulle spela rollen som Annas publicist, Siobhan. Fansen blev helt klart ivriga över att få se en glimt av Kim i ett sammanhang som skådespelare och utanför sin vanliga medverkan i realityserien The Kardashians.

Blandade reaktioner för realitystjärnans medverkan i FX:s "American Horror Story: Delicate"

Reaktionerna från fans på sociala medier är blandade. "Jag är djupt imponerad av Kim K i AHS", skrev ett fan på X, plattformen tidigare känd som Twitter, och ett annat fan blev "överraskad" av Kim Kardashians skådespeleri.

Samtidigt som Kims egna, lojala fans hyllat henne på sociala medier för hennes medverkan så tycker många av seriens egna fans att hon inte har någon talang över huvud taget. "Jag kan inte ta hennes medverkan seriöst", "Hon är en fruktansvärd skådespelerska" och "Kim Kardashians medverkan i American Horror Story är bedrövlig" är bara några av de negativa kommentarer som florerat på X.

Kritikerna hyllar

Kim Kardashians framträdande blev dock hyllat av experterna och enligt kritikerna blev Kim en av seriens största höjdpunkter under säsongspremiären.

– Kardashian är den absolut bästa delen av AHS: Delicate. Även om Roberts tar tillbaka sin ack så pålitliga skärmnärvaro till franchisen... är det Kardashian som, baserat på tisdagskvällens premiär, kommer att göra den här säsongen verkligen värd att se. Hennes tagning av replikerna och bekanta ansikte kan göra det svårt att ta serien på allvar, men det är precis vad AHS behöver: en säsong som har gett upp på att försöka vara något mer än bara en bra och kul serie, skrev The Daily Beast.

"American Horror Story: Delicate" kommer att delas upp i två delar, med nya avsnitt varje onsdag på Disney+ fram till den 18 oktober. Del två av serien har ännu inte fått något premiärdatum.

NÄSTA ARTIKEL