Se Kim Kardashians förvandling i skräckserien

Se Kim Kardashians förvandling i skräckserien

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 09:17 | Publicerad 22 juli 2023 kl. 08:14

Skådespelardebuten är nära

I höst är det premiär för nästa säsong av "American Horror Story". I den första teasern ser vi en Kim Kardashian som ser helt förvandlad ut i långt vitt hår.

Skräckserien American Horror Story har rullat sedan 2011, men ännu går den inte på sparlåga. Kanske är den tolfte säsongen mest efterlängtad av dem alla när man nu tagit in Kim Kardashian för att göra en av rollerna. I en slags teaser som släppts till säsongen med namnet Delicate får vi oss en titt på henne, och nog ser hon förvandlad ut. 

Den nya säsongen av American Horror Story är delvis baserad på Danielle Valentines bok Delicate Condition och följer Anna Alcott som är övertygad om att hon förföljs av en ondskefull figur, som vill säkerställa att hon aldrig får barn. Denna hemsökande karaktär tycks vara den som spelas av en närmast oigenkännlig Kardashian; i trailern ser vi henne stå i svart dräkt och vagga en bebis. 

American Horror Story – skådespelardebut för Kim Kardashian

I april månad blev det känt att Kim Kardashian skulle vara med i skräckserien och göra sin skådespelardebut. Hon ska inför rollen ha jobbat flitigt med att ta skådespelarlektioner och förbereda sig på bästa vis. Senare i år gör hon även sin debut på filmfronten – då som röstskådis i PAW Patrol: The Mighty Movie.

Se trailern till den kommande säsong av "American Horror Story" med Kim Kardashian här:

Enligt IMDb har "American Horror Story" säsong 12 premiär den 19 september, då på streamingtjänsten Hulu. När vi får se den i Sverige är ännu inte känt. Med största sannolikhet landar den då på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL