Billie Eilish

EXTRA: Se Billie Eilish live på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
22 juli 2021 kl. 17:07

Alla spår från stjärnans nya album

En av världens största artister, Billie Eilish, kommer till Disney+ med unik konsertfilm. Regisserad av Robert Rodriguez framför hon 16 låtar från sitt nya album.

Den Grammy-vinnande artisten Billie Eilish är en av vår tids absolut största. Trots den rådande pandemin blev hon också en av fjolårets mest inkomstbringande artister i USA.

14,7 miljoner dollar tjänade stjärnan efter att ha sålt närmare 500 000 album, nästan en miljon låtar och klockat in på hundratals miljoner videoströmmar. Tidigare i år släppte hon också en fantastisk dokumentär på Apple TV+.

Nu meddelar Disney i ett pressmeddelande att hon snart dyker på Disney+ med en unik konsertfilm där hon framför samtliga 16 spår från nya skivan Happier Than Ever.

Som om inte det vore nog regisseras filmen av Sin City-regissören Robert Rodriguez tillsammans med den Oscarsbelönade animatören Patrick Osbourne.

Konsertfilmen i fråga heter Happier Than Ever: A Love Song to Los Angeles och beskrivs som en intim och cinematisk upplevelse filmad på ikoniska Hollywood Bowl med Los Angeles filharmoniska orkester.

Filmen kommer också att innehålla animerade sekvenser av Patrick Osbourne, som ska ta med tittaren på en drömlik resa genom Billie Eilishs hemstad Los Angeles.

– Disney är otroligt ikoniskt, så att få samarbeta på någonting som detta är en stor ära. Att få chansen att presentera mitt album på det här sättet och att dedikera det till staden jag älskar och växte upp i är så exalterande. Jag hoppas att du älskar det, säger Billie Eilish.

Happier Than Ever: A Love Song to Los Angeles har exklusiv premiär på Disney+ den 3 september.

NÄSTA ARTIKEL