En ny grotesk Hellraiser film får snart premiär

En ny grotesk Hellraiser film får snart premiär

  • Disney+
25 augusti 2022 kl. 10:00

Hellraiser får liv igen

Om bara ett par månader återser vi de sadistiska monsterna i den kommande remaken på "Hellraiser". Se en första teaser här!

Det är Hulu och Spyglass som nu återskapar Clive Barkers skräckfilmsklassiker Hellraiser från 1987, och nu har ett premiärdatum äntligen landat. Den 7 oktober kommer nya Hellraiser att exklusivt visas på Hulu, vilket gör att vi i Sverige eller Norden inte kommer kunna se filmen direkt vid releasen. Vi kan däremot förvänta oss att få se den på Disney+ kort därefter då det är de som äger Hulu.

Den nya filmen regisseras av David Bruckner, en man med mycket skräck på sitt CV. Inte minst har han gjort The Ritual, The Night House och V/H/S. Manuset har Ben Collins, Luke Piotrowski och David S. Goyer (Batman Begins, Terminator: Dark Fate) knåpat ihop.

"Hellraiser". Foto: New World Pictures.

Filmen handlar om en ung kvinna som kämpar med droger. En dag kommer hon över en liten pussellåda som gör att så kallade Cenobites – sadistiska varelser från en annan dimension – får liv igen. 

I filmen kommer vi få se flera relativt okända skådespelare i Odessa A´zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn och Aoife Hinds med flera.

Se teasern till nya "Hellraiser" här:

 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL