Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Du har väl inte missat nya dundersuccén på Disney Plus?

Du har väl inte missat Disney+ nya dundersuccé?

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 augusti 2022

Du har väl inte missat actionthrillern Prey?

Streamingtjänsten Hulu släppte nyligen "Prey", som här i Sverige går att se på Disney+. Nu avslöjar Hulu att actionfilmen till och med trumfar den populära realityserien "The Kardashians".

Den 5 augusti släpptes Hulus actionthriller Prey, som är en prequel till den klassiska Predator-franchisen från 1987. I originalfilmen såg vi Arnold Schwarzenegger slåss mot en mytomspunnen best i djungeln, denna gången följer vi en ung comanchekvinna som möter besten på 1700-talet.

Eftersom Disney äger Hulu och tjänsten inte kommit till Sverige, kan svenskarna istället se Prey direkt på Disney+. Exakt hur många som har sett filmen vet vi inte. Till skillnad från exempelvis Netflix håller Disney hårt på sina siffror.

Större än Kardashians

Men enligt Variety har Prey tagits emot med öppna armar och blivit Hulus största publiksuccé någonsin, vilket innebär att den måste ha överträffat The Kardashians, som slog rekord i april.

I filmen ser vi Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Trush och Julian Black ANtelope i huvudrollerna. Monstret spelas i sin tur av Dane DiLiegro. Här på Filmtopp fick filmen 3 av 5 i betyg och vår recensent beskrev den som en "blodig och skoningslös jakt som slösar minimalt med tittarens tid och fokus".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL