Disney+ adventstips – fyra filmer på fyra söndagar fram till jul

Disney+ adventstips – fyra filmer på fyra söndagar fram till jul

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
03 december 2023 kl. 07:12
ANNONS
ANNONS

Disney+ tipsar om filmserier som kan roa varje adventssöndag

Disney+ tipsar om sex olika filmserier bestående av totalt fyra filmer – så att du och familjen kan se en ny film varje adventssöndag fram till jul.

Funderar du på hur du ska styra upp adventsmyset varje söndag fram till jul? Oroa dig inte, Disney+ har kommit på ett perfekt sätt att samla hela familjen varje adventssöndag. I ett pressutskick föreslår de att göra det till tradition att titta på filmserier varje advent, och tipsar passande nog om sex olika filmserier som utgörs av totalt fyra filmer.

Tipsen innefattar två förslag på filmserier med familjekomedier, två förslag med superhjältefilmer och två förslag med animerade äventyr.

Disney+ adventstips – fyra filmer på fyra söndagar fram till jul

Alvin och gänget (2007)
Foto: Twentieth Century Fox.

Förslag 1: Alvin och gänget

Låtskrivaren Dave Seville öppnar upp sitt hem för ekorrtrion med Alvin i gänget och deras talang bäddar för en musikalisk succé. Det här är en filmserie för alla familjer som vill avnjuta någonting fullt av skratt av musik varje adventssöndag.

Natt på museet
Foto: Twentieth Century Fox.

Förslag 2: Natt på museet

Natt på museet-filmserien är familjefavoriten om en nattvakt på det naturhistoriska museet som upptäcker att alla utställningar kommer till liv efter att alla besökare har lämnat platsen. Den här filmserien är perfekt för familjer som vill få sig ett gott skratt, men också lite spänning.

Thor: The Dark World
Foto: Walt Disney Studios.

Förslag 3: Thor

Thor var en hjältarna som tidigt introducerades i Marvels filmuniversum, och han hänger fortfarande med. Fyra filmer har det hunnit bli med Thor som huvudkaraktär, där den senaste kom ut så sent som 2022.

Avengers (2012)
Foto: Walt Disney Studios.

Förslag 4: Avengers

Marvels Avengers-filmer är Marvel Cinematic Universe-filmerna där alla våra favorithjältar samlas för att gemensamt besegra alla hot mot sig själva, jorden och ibland hela universum. Följ med Captain America, Hulken, Thor, Hawkeye, Black Widow, Iron Man och de andra på fyra storslagna äventyr.

Toy Story (1995)
Foto: Buena Vista International.

Förslag 5: Toy Story

Den animerade filmserien handlar om pojken Andys leksaker, med Woody och Buzz i täten, som kommer till liv när inga människor ser, lever vidare. Sedan den första Toy Story-filmen kom ut 1995 och förändrade animationslandskapet för alltid har det hunnit bli fyra långfilmer i filmserien.

Ice Age (2002)
Foto: Twentieth Century Fox.

Förslag 6: Ice Age

I Ice Age-filmserien färdas vi tillbaka till istiden för att hänga med mammuten Manny, sengångaren Sid och den sabeltandade tigern Diego. Trion bjuder oss på fartfyllda äventyr präglade av spänning, skratt och vänskap.

Kolla också in Filmtopps julkalender med förslag på julfilmer att se hela vägen fram till jul.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL