Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Avatar

Då släpps trailern till Avatar 2

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022

Snart är det dags att återvända till Pandroa

Efter många om och men är det äntligen dags för "Avatar 2" att få biopremiär. Nu vet vi när första trailern till "Avatar 2" släpps!

Om det gick att slå upp uttrycket "skynda långsamt" i ordboken skulle en James Camerons namn dyka upp direkt. Regissören har arbetat på sina uppföljare till dundersuccén Avatar sedan 2009 och skjutit upp premiären i flera år. Den efterlängtade uppföljaren, Avatar 2, skulle haft premiär 2014, alltså för åtta år sedan.

Nu har det hänt en hel del sedan dess och Avatar-filmerna kommer istället att bli fem stycken. Regissören har jobbat med dem parallellt och kommer sedan (förhoppningsvis) att släppa dem på årsbasis.

Då har Avatar 2 premiär

Inspelningen av Avatar 2
Under inspelningen av Avatar 2. Foto: Entertainment Weekly.

Sedan tidigare har vi kunnat bekräfta att Avatar 2 kommer att ha premiär senare i år. Närmare bestämt är den lagd till den 14 december. Filmen är sedan tidigare helt färdiginspelad och nu jobbar filmteamet med postproduktion, vilket bland annat innebär klippning, CGI och musiksättning.

I rollerna ser vi bland andra Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, Stephen Lang och Sam Worthington.

Snart kommer trailern till Avatar 2

Avatar 2
Conceptbild från "Avatar 2". Foto: Disney.

Tack och lov behöver vi inte vänta tills den 14 december för att få en ny glimt av Avatar-världen. Nu är det nämligen klart att en första trailer till Avatar 2 släpps den 6 maj. Teasern kommer att släppas i samband med den amerikanska premiären av MCU-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness, men om vi måste gå till biograferna för att kunna ta del av den återstår att se.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL