Då släpps Nightmare Alley på Disney+

Då släpps Nightmare Alley på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
23 februari 2022 kl. 17:00

Snart blir Guillermo Del Toros nya film tillgänglig för streaming!

Oscarsnominerade "Nightmare Alley" är en av de filmer som är mest i ropet just nu. Nu vet vi också när den kommer gå att streama!

Efter sin megasuccé med The Shape of Water, som vann flera Oscars, är den spännande visionären Guillermo Del Toro tillbaka med en ny film. I hans Neo-Noir-rulle Nightmare Alley som utspelar sig i New York på 1940-talet följer vi en ambitiös karnevalsanställd med talang för att manipulera människor med endast några väl valda ord. Men saker går inte som han tänkt sig när han inleder ett förhållande med en kvinnlig psykiatriker som visar sig vara ännu farligare än vad han är.

Nightmare Alley har en stjärnspäckad cast med stora namn som Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, Willem Dafoe och Richard Jenkins. Filmen är också nominerad till en Oscar för Bästa film. 

När släpps "Nightmare Alley" på Disney+?

Många har undrat när vi kommer att få se den uppmärksammade filmen på streamingtjänsten. Äntligen kan vi gå ut med ett klart besked. Nightmare Alley har blir tillgänglig på Disney+ den 16:e mars. Den kommer då att finnas att streama som en del av abonnemangspaketet.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL