Då kommer Guardians of the Galaxy vol. 3 till Disney+

Då kommer Guardians of the Galaxy vol. 3 till Disney+

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
18 juli 2023 kl. 12:07

Snart streamingpremiär för Marvelfilmen

Disney+ välkomnar snart Marvel Studios "Guardians of the Galaxy vol. 3". Streamingjätten avslöjar nu att det bli premiär i augusti för storfilmen.

Då kommer Guardians of the Galaxy vol. 3 till Disney+
Foto: Walt Disney Studios.

I dag avslöjar Disney+ att Guardians of the Galaxy vol. 3, den senaste i ledet av filmer inom Marvel Cinematic Universe, snart blir tillgänglig att streama för alla som abonnerar på streamingtjänsten.

Som titeln antyder är det här den tredje långfilmen med hjältarna som utgör våra Guardians of the Galaxy. Det vill säga Peter Quill (Chris Pratt), Rocket (Bradley Cooper), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) och de andra.

I denna tredje Guardians of the Galaxy-film har våra hjältar parkerat på Knowhere för att börja bygga ett liv där. Samtidigt som Peter försöker hantera frånvaron av Gamora (Zoe Saldaña), knackar Rockets förflutna på dörren. Nu måste de rädda Rocket, med både livet och hela Guardians existens på spel.

Då kommer Guardians of the Galaxy vol. 3 till Disney+

I ett pressutskick meddelar Disney+ att Marvelfilmen kommer till streamingtjänsten den 2 augusti.

Utöver redan nämnda skådespelare återvänder även Karen Gillan, Pom Klementieff och Sean Gunn i sina roller. Andra som medverkar i filmen är Chukwudi Iwuji, Will Poulter och Maria Bakalova. Precis som för de tidigare Guardians of the Galaxy-filmerna är det James Gunn som har regisserat filmen.

De tidigare två "Guardians of the Galaxy"-filmerna och Marvel Cinematic Universe finns också att streama på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL