Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Då kan du streama Black Panther: Wakanda Forever på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
06 januari 2023 kl. 10:01

Nu vet vi när storfilmen slår ner på streamingtjänsten

Filmtopp kan nu meddela när en av 2022:s största biofilmer, "Black Panther: Wakanda Forever", kommer gå att streama på Disney+.

Black Panther: Wakanda Forever är fortsättningen på en av Marvels mest älskade filmer, i vilken vi följer Drottning Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye och deras specialstyrka med kvinnliga krigare som gör allt för att skydda sin nation från angripande världsmakter efter kung T'Challas död. Disney ger oss nu datumet för storfilmens streamingpremiär, och presenterar samtidigt en podcast dedikerad till skapandet av filmen som likt den första regisserats av Ryan Coogler.

Då kan du streama Black Panther: Wakanda Forever på Disney+
Foto: Disney.

Då kan du streama Black Panther: Wakanda Forever på Disney+

Väntan har varit lång bland fansen och världens alla nyfikna tittare. Därför är det roligt att nu kunna meddela att Black Panther: Wakanda Forever har premiär på Disney+ den 1 februari. Du som inte sett filmen – eller för den delen bara längtar efter att få se om den – kan ladda upp med Wakanda Forever: The Official Podcast, som leder oss genom skapandet av filmen. Det första avsnittet finns redan att lyssna på Spotify och där poddar i övrigt finns. I det pratar regissören Ryan Coogler om vägen till att göra uppföljaren och förlusten av förra filmens stora stjärna Chadwick Boseman. Resterande fem avsnitt kommer att släppas varje vecka med start den 18 januari.

När "Black Panther: Wakanda Forever" släpps på Disney+ kan du se den i IMAX-format för bästa möjliga filmupplevelse.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL