Allt eller inget får serie på Disney+

Allt eller inget får serie på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
28 mars 2022 kl. 17:03

Originalcasten återvänder

Den kultförklarade komedifilmen "Allt eller inget" kommer tillbaka i form av en miniserie på Disney+. De gamla huvudrollerna är klara för att återvända!

Kultkomedin Allt eller inget (The Full Monty som den heter på engelska) från 1997 med bland andra Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Lesley Sharp och Mark Addy får nytt liv, bekräftar The Hollywood Reporter

Filmen följer sex arbetslösa män som låter sig inspireras av en grupp manliga strippare, och hoppas på att kunna tjäna en förmögenhet på att göra sin egen strippshow – men med en liten skillnad. De tänker visa "allt eller inget". Sammanlagt blev det fyra Oscarsnomineringar för Allt eller inget, som gick hela vägen och vann för Bästa musik.

I den kommande miniserien Allt eller inget återvänder stjärnorna från filmen, detta tillsammans med dess Oscarsbelönade manusförfattare Simon Beaufoy och producent Uberto Pasolini. Handlingen kommer att följa det ursprungliga brödrabandet – och ett gäng nya karaktärer – när de navigerar sig i den postindustriella staden Sheffield och samhällets sönderfallande hälso-, utbildnings- och sysselsättningssektorer. Om det kommer att strippas eller inte, har inte Disney bekräftat.

Serien "Allt eller inget" som kommer till Disney+ består av åtta avsnitt på drygt en timme vardera. När den har sin premiär är ännu inte känt.

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL