Alla nyheter på Disney+ i april 2022

Alla nyheter på Disney+ i april 2022

  • Disney+
Filmtopp
28 mars 2022 kl. 16:03

25+ nya titlar under påskmånaden

Streamingtjänsten fortsätter att bygga upp sitt utbud genom att släppa ett gäng nya originaltitlar för både sina unga och vuxna tittare. Här är alla nyheter på Disney+ i april 2022!

Single Drunk Female – 6 april

Single Drunk Female på Disney+.
Foto: Disney+.

En offentlig skandal på ett medieföretag i New York tvingar Samantha Fink, en alkoholist i dryga 20-årsåldern, att nyktra till för att undvika att hamna bakom lås och bom. Hon flyttar hem till sin överbeskyddande mamma Carol utanför Boston. Där försöker Samantha börja om på nytt med ett jobb i en lokal matbutik men allt runt omkring henne påminner om varför hon började dricka från första början. När hon konfronteras med minnen hon lämnat bakom sig, så som hennes perfekta bästa kompis som nu dejtar Samanthas ex, försöker hon hitta en väg för att undvika sina dåliga sidor och bli den bästa versionen av sig själv. Det går så där...

Sex Appeal – 8 april

Avery Hansen-White gör inget som hon inte är en mästare på. När hennes pojkvän som hon har ett långdistansförhållande med vill ta relationen till en ny nivå bestämmer hon sig för att bli en expert på sin egen sexualitet. Hon tar hjälp av sin barndomsvän Larson som försökskanin i den här hysteriskt roliga tonårskomedin. Avery studerar resultatet och inser att sex och kärlek är svårt att bryta ner till vetenskap. Relationer kräver både hjärna och hjärta.

Ice Age: Scrat på äventyr – 13 april

Ice Age: Scrat på äventyr på Disney+.
Foto: Disney+.

Sex avsnitt med den sabeltandade ekorren Scrat som upplever faderskapets utmaningar.

The Kardashians – 14 april

Den välkända och älskade familjen är tillbaka med en helt ny serie där vi får total inblick i familjens liv. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall och Kylie tar med oss till sanningarna bakom löpsedlarna. Från pressen det innebär att driva en miljardindustri till den vardagliga glädjen i att lämna barn på skolan. Serien är en fängslande och ärlig berättelse om kärlek och ett liv i rampljuset.

The Dropout – 20 april

Pengar. Kärlek. Tragedi. Svek. The Dropout är historien om Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) och hennes företag Theranos. En häpnadsväckande berättelse om hur höga ambitioner och framgång kan vända och gå otroligt fel. Holmes var den yngsta kvinnan i historien att bli dollarmiljardär via egen framgång. Hur kunde hon förlora allt över en natt?

Isbjörnen – 22 april

Disneynatures Isbjörnen är inläst av dubbelt Oscarsnominerade Catherine Keener och berättar historien om en nybliven mamma vars minnen från den egna barndomen hjälper henne att navigera i föräldraskapet samtidigt som världen blir allt mer hotfull för alla isbjörnar. Isbjörnen leds av Alastair Fothergill och Jeff Wilson.

Skissboken – 27 april 

Skissboken ger oss en inblick i både livet och ritblocket hos Disneys talangfulla animatörer. Varje avsnitt fokuserar på en enskild artist som lär oss hur man tecknar de ikoniska karaktärerna från Walt Disney Animations Studios filmer. Samtidigt som vi får lära oss teckningskonsten lär vi känna artisterna själva där var och en har en unik historia om deras karaktärer och hur de hamnade hos Disney.

Dollface (säsong 2) – 27 april

Dollface (säsong 2) på Disney+.
Foto: Disney+.

I säsong två av Dollface följer vi Jules (Kat Dennings) och hennes kompisar efter pandemin, efter krossade hjärtan och på väg mot att fylla 30 år. Nu när hon har återförenats med sina vänner (Brenda Song, Shay Mitchell och Esther Povitsky) måste Jules kämpa för att hålla ihop gruppen samtidigt som varje kvinna går sin egen väg in i livets nästa kapitel.

Soy Luna (säsong 3) – 27 april

Soy Luna säsong 3 på Disney+.
Foto: Disney+.

Luna har återförenats med sin morfar och upptäcker fler saker om sina rötter, något hon tidigare saknat. Nu när hon är Sol Benson har hon blivit arvtagerska till familjens förmögenhet. Sharon kommer tillbaka med en helt ny look och ett nytt namn. Med Rey vid sin sida planerar hon sin hämnd. Luna letar vidare efter information om sin familj och nya mysterier kopplade till Bensonfamiljen avslöjas i huset.

Övriga nyheter på Disney+ i april 2022

  • Därför hoppar jag – 1 april
  • Mr & Mrs. Smith – 1 april
  • Tidernas värsta väder? – 1 april
  • Cloak & Dagger (säsong 1-2) – 6 april
  • Ester vs Mörkrets makter (säsong 3-4) – 6 april
  • Dolda tillgångar – 8 april
  • Black-ish (säsong 8) – 13 april
  • Good Trouble (säsong 1-3) – 13 april
  • Amphibia (säsong 2) – 13 april
  • The Guardian – 15 april
  • Lejonriket (säsong 1) – 20 april
  • Explorer: The Last Tepui – 22 april
  • CBGB – 22 april
  • Fancy Nancy Clancy (säsong 3) – 27 april
  • Narco Wars (säsong 2) – 27 april
  • Möte med Pluto – 29 april
  • Bushwacked – 29 april 
  • Ta Chansen! – 29 april

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL