74-årige Samuel L. Jackson ser stenhård ut i nya Marvelserien

74-årige Samuel L. Jackson ser stenhård ut i nya Marvelserien

  • Disney+
Filmtopp
03 april 2023 kl. 08:04

Snart kommer "Secret Invasion"

I natt släpptes trailern till Marvelserien "Secret Invasion" i vilken vi ser en 74-årig Samuel L. Jackson. Skådespelaren vet hur han ska framställa sig som stenhård.

Efter att ha sett honom i Avengers-filmerna och ett gäng Marvelproduktioner därtill, har det blivit dags att återse Samuel L. Jackson i rollen som Nick Fury. Nu kan vi se trailern till Disneys nya serie Secret Invasion

Vanligtvis ser vi superspionen Nick Fury anta biroller i de olika Marvelberättelserna. Den här gången är det han som står längst fram i fronten för att hantera nya hot som försätter hela världen i gungning.

I den nya serien Secret Invasion upptäcker Fury, spelad av en nu 74-årig Samuel L. Jackson, att det finns formskiftande Skrulls (människoliknande och tekniskt avancerade utomjordingar) som infiltrerat Jorden i många år. Vid sin sida har han Talos (Ben Mendelsohn) som tillhör alienrasen. Bland rollerna ser vi även Cobie Smulders tillbaka som Maria Hill, samt Oscarsvinnaren Olivia Coleman och The Hobbit-stjärnan Martin Freeman.

Samuel L. Jackson har hunnit ta sig en bra bit över 70-strecket, men det är inget som märks här. Att döma att den första titten verkar han lika bestämd som alltid att återställa universums balans. 

Se trailern till "Secret Invasion" här:

Då har Secret Invasion premiär

Den efterlängtade produktionen utgör en miniserie bestående av sex avsnitt. Premiären av Secret Invasion landar på Disney+ den 21 juni 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL