Disneyfilmen En julsaga får uppföljare

Disneyfilmen "En julsaga" får uppföljare

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 31 oktober 2019 kl. 12:10

Bill Condon skall regissera nya Disneyfilmen "Marley".

Disney
En julsaga. Foto: Disney.

Regissören Bill Condon har sedan tidigare jobbat med Disney och legat bakom en film som det gick väldigt bra för, live-action-versionen av "Skönheten och Odjuret" som släpptes 2017 och omsatte 1,2 miljarder dollar. Nu skall han göra en uppföljare till Charles Dickens klassiska roman "En julsaga", vid namn "Marley".

Enligt Hollywood Reporter jobbar nu Skönheten och Odjuret-regissören Bill Condon på en ny Disneyfilm, som kommer att få namnet Marley och blir en uppföljare till Charles Dickens klassiker En julsaga.

I Disneys senaste tagning av En julsaga (det har blivit ett gäng under åren) fick vi se Jim Carrey som surgubben Scrooge.

Uppföljaren uppges bli en musikal, som skall komponeras av ingen mindre än Stephen Schwartz, som tidigare jobbat med "Wicked"-musikalen och Disneyfilmerna Ringaren i NotreDame och Pocahontas. Det är alltså en musiker som kan sin sak.

Hollywood Reporter rapporterar också att Bill Condon redan har färdigställt ett manus. Marley produceras av Dan Jinks och Greg Yolen.

Är du sugen på en uppföljare till "En julsaga"?

Visste du att även Kevin Hart skall göra en remake av Bill Murray-filmen "Scrooge" (även den inspirerad av En julsaga)?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL