Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Disney gör remake på Snövit

Disney gör remake på Snövit

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
31 maj 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
31 maj 2019

Disney gör ny otecknad film på berättelsen om Snövit och de sju dvärgarna.

Disney fortsätter att göra nyversioner på deras gamla filmer. Näst på tur är deras odödliga klassiker Snövit och Spindelmannen-regissören Marc Webb uppges vara personen för jobbet. 

Att Disney gör en remake på Snövit kommer väl inte som en direkt överraskning, men nu vet vi åtminstone att projektet är i rullning. Variety rapporterar att Disney förhandlar om att få ombord Marc Webb, som gjort 500 Days of Summer och The Amazing Spider-Man. När det kommer till jakten på manusförfattare sägs siktet vara inställt på Erin Cressida Wilson som skrivit thrillern The Girl on the Train.

Sedan tidigare vet vi att duon Benj Pasek och Justin Paul skriver ny musik till filmen. De har tidigare jobbat på musikalerna The Greatest Showman och La La Land.

Disneys originalfilm "Snövit och de sju dvärgarna" är över 80 år gammal, så det är väl på tiden att de ger dess sagolika värld en ny kyss. När den nya filmen kommer att ha premiär är i dagsläget inte känt.

De senaste åren har produktionsjätten gjort nya versioner på flera av sina klassiker, inte minst gjorde Djungelboken stor succé. Just nu går nya Aladdin på bio och inom kort har Lejonkungen premiär. Läs mer om Disneys kommande remakes!

NÄSTA ARTIKEL