Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Victoria Silvstedt: En gränslös historia – allt om filmen

Victoria Silvstedt: En gränslös historia – Allt om filmen

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2021

Om superstjärnans olika uppgångar och fall

Discovery+ fortsätter sin stora satsning på realityproduktioner. Näst på tur är deras film Victoria Silvstedt: En gränslös historia, om den svenska fotomodellen, skådespelaren, sångaren och numera även framgångsrika investeraren.

MER LÄSNING:

När Victoria Silvstedt var ung tävlade hon i störtlopp. Men livet i Bollnäs kändes alltid för litet för Victoria, som tidigt lade skidorna på hyllan för att bege sig av och prova på modellyrket. Det ledde till en andraplats i Fröken Sverige och en topp tio-placering i Miss World. Därefter gav hon sig av till Paris för att testa den fortsatta lyckan framför kameran. 

I discovery+ nya originaldokumentär Victoria Silvstedt: En gränslös historia berättar den stora profilen om hur hon trots alla sina framgångar i karriären lyckades förlora sina besparingar. Vi får också en unik och spännande inblick i Victorias liv i Monaco samt hennes numera stora intresse för aktiehandel. Idag är hon nämligen en framgångsrik investerare och delägare i sminkmärket Base of Sweden som drivs av kvinnor.

Victoria Silvstedt: En gränslös historia har premiär på discovery+ den 15:e oktober.

NÄSTA ARTIKEL