Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Välkommen till Köping säsong 2 – gänget återvänder

Välkommen till Köping säsong 2 – gänget återvänder

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022

Det älskvärda gänget från Köping är snart tillbaka

Gänget som är omöjliga att älska välkomnar oss snart tillbaka till Köping. I ett pressmeddelande avslöjar Discovery att säsong 2 av "Välkommen till Köping" har premiär i februari.

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av discovery+ Sverige (@discoveryplusse)

LÄS OCKSÅ:

Det blir ett kärt återseende när det underbara gänget Linda Hammar, Mats, Frasse, Tobbe, med flera, återigen hälsar det svenska folket välkomna tillbaka till Köping.

I en ny efterlängtad säsong fylld av värme, kärlek och glädje får vi följa vännerna i vardag och fest när de går på nya dejter, träffar svärföräldrar, firar födelsedagar och blir med boende. Tittarfavoriten Välkommen till Köping har premiär i februari på Discovery+ och Kanal 5.

Nästan två år har gått sedan vi sist såg de karismatiska vännerna från Köping och mycket har hänt med våra älskade huvudpersoner. Efter en tuff pandemitid finns det många drömmar, bekantskaper och äventyr att göra.

I säsong två av Välkommen till Köping får vi följa med Mats som har träffat kärleken och firar midsommar i Dalarna. Vi ser gänget stötta och muntra upp Frasse som har haft det tufft och vi får följa med när Linda Hammar tar med vännerna på en heldag på Gröna Lund. 

Som tidigare varvas vardagliga utmaningar och finurligheter med utflykter, aktiviteter och spännande möten samtidigt som några nya färgstarka bekantskaper dyker upp.

– Det känns så kul att äntligen återse det underbara Köping-gänget. Det finns så mycket som vännerna vill ta igen och det känns därför extra fint att vi får se detta i en säsong två av Välkommen till Köping. Vi kommer även få hälsa nya ansikten välkomna och likt förra säsongen kommer gänget återigen att värma våra och tittarnas hjärtan, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för Välkommen till Köping på Discovery.

I "Välkommen till Köping" följer vi gängets lika ovanliga som vanliga liv, med stora och små vardagsbestyr. Vänskap, kärlek, drömmar, motgångar och glädje. Vi återupptar bekantskapen med Linda Hammar och hennes fästman Lars-Åke, Mats, Tobbe, Frasse och deras gamla och nya vänner. 

"Välkommen till Köping" säsong 2 har premiär den 8 februari på Discovery+ och Kanal 5 och produceras av Nexiko.

NÄSTA ARTIKEL