Nu på bio

Det senaste på biofronten!

True Love är Discovery+ nya dejtingprogram

True Love är Discovery+ nya dejtingprogram

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 september 2021

Detta är Discovery+ nya dejtingprogram.

"True Love" blir Discovery+ nya kärleksprogram som kommer att spelas in på en vingård i italienska Toscana. “True Love är ett helt nytt format inom realitygenren, som vi har tagit fram och utvecklat tillsammans med produktionsbolaget Dare Television”, säger Niklas Vargö, Development and Intake Manager Nordics på Discovery Network Sweden.

I ett pressmeddelande meddelar Discovery Networks Sweden att ett nytt dejtingprogram, som går under namnet True Love, snart kommer till Discovery+.

Programmet produceras av Dare Television och kommer att spelas in på en vingård i Toscana. Det är ännu inte känt vilka personer som kommer att vara med i True Love, men det alla deltagande har gemensamt är att de är på jakt efter den stora kärleken.

Discovery Networks Sweden beskriver programmet så här:

”Omgivna av vindlande vinrankor och en bedårande utsikt, samlas singlar som alla har en sak gemensamt – de drömmer om den stora kärleken. Med hjälp av magiska dejter och pulshöjande ceremonier hoppas de möta den rätta. [...] Kärleken sätts på prov i nervkittlande ceremonier, där ärlighet varar längst och enda vägen till sann kärlek är att följa hjärtat som kompass.”

– True Love är ett helt nytt format inom realitygenren, som vi har tagit fram och utvecklat tillsammans med produktionsbolaget Dare Television, berättar Niklas Vargö, Development and Intake Manager Nordics på Discovery Networks Sweden. True Love bäddar för ett varmt, härligt och spännande dejtingprogram, där passion och äkta känslor väntar våra modiga och helt underbara deltagare när de flyttar in i en vacker, italiensk oas och ger sig i kast med romantiska dejter och spännande ceremonier. Ingen kommer kunna värja sig mot hjärtats innersta önskan i jakten på äkta, sann kärlek, avslutar Vargö.

Inget premiärdatum finns än för programmet.

LÄS OCKSÅ: Tv-svepet – veckans hetaste premiärer

Manfred Gradin

NÄSTA ARTIKEL