Trailerpremiär: Mörkt hjärta med Aliette Opheim

Trailerpremiär: Mörkt hjärta med Aliette Opheim

  • Discovery+
Filmtopp
23 januari 2022 kl. 12:08

Med skapare av Snabba Cash-serien

Den 5:e februari är det premiär för discovery+ stjärnspäckade dramathrillern "Mörkt hjärta" av Gustav Möller och Oskar Söderlund, som skrev manuset till serien "Snabba Cash".

Två av Sveriges starkaste dramanamn, manusförfattaren Oskar Söderlund (Snabba Cash) och regissören Gustav Möller (Den skyldige) ligger bakom discovery+ senaste dramasatsning Mörkt hjärta. Serien är en psykologisk dramathriller baserad på verkliga händelser, om hur en gammal släktfejd och ung himlastormande kärlek leder till en familjetragedi med dödlig utgång.

I centrum av berättelsen finns det unga kärleksparet Sanna (Clara Christiansson Drake) och Marcus (Gustav Lindh). Deras gårdar ligger precis bredvid varandra, och familjerna i konflikt sedan generationer tillbaka. Sannas pappa Bengt (Peter Andersson) är förmögen och Sanna drömmer om att ta över och förnya det framgångsrika skogsbruket. Marcus gård däremot står på randen till konkurs. Bengt motsätter sig parets förhållande och pressar Sanna att avsluta relationen. Kort därefter försvinner Bengt. Efter två år kopplas Missing People in på fallet och Tanja (Aliette Opheim), en lokal volontär, blir besatt av fallet och sätter sitt eget liv på spel i jakten på sanningen.

Nu är trailern släppt till "Mörkt hjärta". Se den här: 

Mörkt hjärta är baserad på boken Hur man löser ett spaningsmord av journalisten Joakim Palmkvist.

Den första säsongen av "Mörkt hjärta" består av fem avsnitt. 

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL