Skandaler över generationer uppdagas i House of Hammer

Trailer: Kvinnorna talar ut i dokumentärserie om Armie Hammer

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
11 augusti 2022 kl. 17:08

Skandaler över generationer uppdagas i House of Hammer.

I Discovery+ kommande dokumentärserie, "House of Hammer", träder flera kvinnor som har anklagat Armie Hammer för övergrepp fram för att dela med sig av sina traumatiska upplevelser.

För bara några år sedan pekade Armie Hammers karriär spikrakt uppåt. Efter att ha slagit igenom på allvar och gjort succé med filmer som Call Me by Your Name rullade storrollerna in som på löpande band, och skådespelaren var på väg att etablera sig som en regelrätt Hollywoodstjärna.

Vrid fram tiden till januari 2021 och läget såg plötsligt väldigt annorlunda ut. Ett Instagram-konto läckte då en mängd screenshots med påstådda meddelanden från Hammer där han yttrar allt från kannibalism- till våldtäktsfantasier. Det dröjde inte länge därefter innan flertalet kvinnor trädde fram och anklagade Hammer för att ha våldtagit dem och begått andra former av övergrepp.

Nu släpper Discovery+ en dokumentärserie om skandalen. House of Hammer kommer att bestå av tre avsnitt där flera av kvinnorna som riktat anklagelser mot Hammer medverkar. I trailern kan vi bland annat se dem dela med sig av meddelanden från skådespelaren.

Djupdykningen stannar dock inte där. I dokumentärserien kommer även Hammers faster, Casey Hammer, med avslöjanden om Hammer-familjen som sträcker sig hela fem generationer bakåt i tiden.

– Mitt namn är Casey Hammer och jag ska avslöja Hammer-familjens mörka, skruvade hemligheter, säger hon i slutet av trailern.

Casey Hammer är också en av producenterna bakom dokumentärserien.

Se trailern till House of Hammer här:

"House of Hammer" har premiär på Discovery+ den 2 september.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL