Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Call Me by Your Name

Call Me by Your Name 2 - blir det en fortsättning eller inte?

Sofia Olovsson | Nyhet
04 juni 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
04 juni 2021

Kommer uppföljaren att skrotas?

Vi har länge väntat på uppföljaren till succéfilmen Call Me by Your Name. Nu verkar det som att den inte blir av. Inte på ett tag i alla fall.

Call Me by Your Name är ett romantiskt drama där vi får följa den unga italienska Elio som förälskar sig i den äldre och snygga Oliver som är på besök hos Elios familj över sommaren för att assistera hans pappa.

Call Me by Your Name
Sony Pictures

Regissören bakom succéfilmen, Luca Guadagnino har tidigare bekräftat att en uppföljare är att vänta där både Timothée Chalamet och Armie Hammer skulle återvända i sina roller som Elio och Oliver. Men nu verkar det som att filmen har lagts åt sidan istället.

Enligt en intervju som Guadagnino nyligen gjort med Deadline så berättar regissören att Call Me by Your Name 2 inte finns i hans kalender för tillfället, speciellt när både han och Chalamet är upptagna med andra filmprojekt samtidigt som Hammer nyligen blivit anklagad för flera sexuella övergrepp. 

Det ser helt enkelt ut som att uppföljaren till Call Me by Your Name har skrotats för tillfället men det finns fortfarande hopp om att den kan bli verklighet i framtiden. 

VIDARE LÄSNING:

Recension: Call Me by Your Name (2017)

NÄSTA ARTIKEL