Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Succén fortsätter för Spökjakt – programmet slår nya rekord

Succén fortsätter för Spökjakt – programmet slår nya rekord

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 augusti 2022

Spökjakt slår rekord igen

Framgångssagan "Spökjakt" fortsätter sitt segertåg med sin senaste säsong. Nu meddelar Discovery+ i ett pressmeddelande att succén slagit nya rekord på streamingplattformen.

Tidigare säsonger av "Spökjakt" har gjort succé i Norden och programmet har förutom en rad nomineringar vunnit Kristallens mest prestigefyllda pris "Årets program”. Förväntningarna på den fjärde säsongen var därför skyhöga.

Resultatet? Spökjakt säsong 4 med Joakim och Jonna Lundell vid rodret är det mest streamade underhållningsprogrammet sedan lanseringen.

Premiärhelgen av Spökjakt säsong 4 blev föga förvånande en succé. Redan efter premiärhelgen stod det klart att tittarfavoriten är ett av det mest streamade underhållningsprogrammet och redan sedan premiären ligger Spökjakt i topp som det mest streamade formatet under 2022. 

– Det är så otroligt kul att vi gång på gång slår nya rekord med Spökjakt. Det är få saker som ger en sån tillfredsställelse som att se när ens hårda slit leder till sånt stort engagemang och intresse hos tittarna. Säsong 4 är också en säsong där vi lagt ännu mer energi på kamerautrustning och det visuella och det har verkligen fått den nya säsongen att lyfta än mer än de tidigare. Jag är så sjukt stolt över vad vi lyckats åstadkomma, säger Joakim Lundell.

I den fjärde och nya säsongen av tittarsuccén vänder Jocke och Jonna Lundell åter blickarna mot Europa och dess hemsökta byggnader och platser. Tillsammans med vännerna Danjal Kanani, Johanna Öholm, och spökjägarduon LaxTon, bestående av bröderna Tony och Niklas samt mediumet Andreas, som har erfarenhet från tidigare Spökjakter på Youtube, besöker de Frankrikes mest hemsökta slott, vandrar runt i paranormala skogar och besöker verklighetens The Shining.

– Först och främst vill jag verkligen säga grattis till Jocke och hela teamet, framför och bakom kameran till succén. Alla har jobbar så otroligt hårt för att lyfta Spökjakt ytterligare en nivå, vilket de lyckats med då programmet tagits emot fantastiskt väl av tittarna i hela Norden säger, Ulrika Bokstad exekutiv producent för SpökjaktWarner Bros. Discovery.

"Spökjakt" skapas och produceras av Joakim Lundell och ITV Studios. Den nya säsongen hade premiär fredagen den 25 juni och nya avsnitt kommer varje fredag, exklusivt på Discovery+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL