Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart har Stugdrömmar premiär – allt om nya serien

Snart har Stugdrömmar premiär – allt om nya serien

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2023

Följ med Sofia Wistam och kompani på en unik restaureringsresa

I den nya serien "Stugdrömmar" åker Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm genom Sverige i jakten på enastående gamla stugor att restaurera.

Det finns få saker svenskar älskar mer än sommarstugor. Därför beger sig trion Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm ut på vägarna för att ta tittarna till fantastiska hus och platser som många svenskar bara kan fantisera om.

I programmet Stugdrömmar åker trion bestående av Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm ut på en lång resa genom Sverige. Från norr till söder dammsuger de landet i jakten på fantastiska gamla stugor att restaurera till fäbodar som gått i arv i generationer och som nu är i behov av att rustas upp för att bli den drömplats för hela familjen att samlas på. 

Snart har Stugdrömmar premiär – allt om nya serien
Foto: discovery+.

Då har Stugdrömmar premiär på discovery+

Tillsammans tar gänget även hjälp av Gustav Ovland som kommit att bli ett omtyckt ansikte från framgångssagan Husdrömmar och som vet vad som krävs för att få torpet till att bli ett sagoslott. 

– Vi kommer få se dem besöka spektakulära platser, med stugor som kanske inte alltid står på den smidigaste platsen att ta sig till säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Stugdrömmar på Warner Bros. Discovery.

Den nya serien "Stugdrömmar" har premiär den 1 februari på Kanal 5 och discovery+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL