Premiär för Gränsbevakarna Sverige 2023 (säsong 2)

Premiär för Gränsbevakarna Sverige 2023 (säsong 2)

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:01 | Publicerad 27 januari 2023 kl. 08:01

Dags att återvända till de som säkrar Sveriges gränser

Snart har "Gränsbevakarna Sverige" 2023 (säsong 2) premiär på discovery+. Då får vi fortsätta att följa de personer som håller landets gränser trygga.

I höstas släpptes TV-programmet där vi följer tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare som dagligen säkrar Sveriges gränser, hamnar och flygplatser. Den 31 januari är det premiär för Gränsbevakarna Sverige 2023 (säsong 2).

Narkotika, vapen, alkohol, stöldgods och exotiska djur. Det är saker som den svenska tullpersonalen möter nästan varje dag och de som smugglar försöker med alla medel de kan att undvika bli påkomna. Det populära programmet ger oss en unik inblick i den svenska tullens otroliga arbete för att bekämpa brott och komma åt den illegala smugglingen på flygplatser och vid Sveriges gränser. 

Premiär för Gränsbevakarna Sverige 2023 (säsong 2)
Foto: discovery+.

Gränsbevakarna Sverige 2023 är en efterlängtad premiär

I den första säsongen fick vi se teamet på tullen när de bland annat beslagtog 55 kilo kokain och cannabis värt 120 miljoner kronor. Tittare runt om i Sverige ser nu mycket fram emot att få se formatet, som bygger på en internationell förlaga, komma tillbaka med en andra säsong. Förhoppningsvis är även den fylld med spännande och ögonöppnande sekvenser.

"Gränsbevakarna Sverige" 2023 (säsong 2) har premiär på discovery+ och Kanal 5 tisdagen den 31 januari.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL