Så blir Villa Wahlgren – Pernilla Wahlgrens nya realityserie

Premiär för Villa Wahlgren – så var första avsnittet

  • Discovery+
25 april 2023 kl. 14:00

Pernilla Wahlgren bygger sitt eget drömhus

I denna nya realityserie kommer tittarna att få följa med Pernilla Wahlgren under bygget av hennes drömhus. Höga kostnader, oväntade problem och andra utmaningar kommer att ske under säsongens lopp.

Pernilla Wahlgren, kanske mest känd nu från sin realityserie Wahlgrens värld, har ett nytt program i rutan under våren 2023. I Villa Wahlgren kommer tittarna att få följa med Pernilla när hon bygger sitt eget drömhus på Lidingö. Huset som började som en öde tomt, har Pernilla designat själv med hjälp av en arkitekt.

Villa Wahlgren affischbild
Foto: discovery+

Pernillas val hyllas – och ifrågasätts

I det första avsnittet får vi se fasaden av huset som redan är färdigbyggt. Det är ett enormt hus på ett litet berg där Pernilla själv, sonen Theo Wahlgren och kanske Pernillas partner Christian Bauer, ska bo. Under avsnittet är arkitekten Thomas Sandell med Pernilla när hon visar upp huset och de olika rummen. Det kommer till exempel att finnas en walk-in closet för Pernilla, ett gaming-rum för Theo och gästrum för vänner och familj.

Thomas hyllar Pernilla för några beslut om huset, men har funderingar om andra. Bland annat om storleken på huset var så smart då högst två personer ska bo där, eventuellt Pernilla ensam när Theo flyttar ut. Thomas funderar också på den långa trappan som leder upp till huset och om det är den mest optimala vägen upp. 

Villa Wahlgren avsnitt 1
Foto: discovery+

Oväntade problem och höga kostnader

I avsnittet berättar även Pernilla om processen av hur huset blev till. Hur hon fick idén till att bygga ett drömhus och hur hon hittade den rätta arkitekten att rita upp det och även hur hon hittade tomten att bygga det på.

Under projektets gång har kostnader blivit högre än förväntat, oväntade problem har uppstått och det har varit en utmaning att tänka till hur huset ska se ut för att verkligen bli ett drömhus. Det kommer uppenbarligen att bli en tuff men rolig resa för Pernilla.

"Villa Wahlgren" består av fyra avsnitt och har premiär den 26 april kl 20.00 på Kanal 5 och streamar även på discovery+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL