BIANCA gäster 2022 – hela listan

Premiär för BIANCA – så var första avsnittet

  • Discovery+
Filmtopp
15 oktober 2022 kl. 09:10

En öppning som bådar gott

Nu kan du streama det första avsnittet av Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA" på discovery+. Filmtopp summerar intrycken av programmets första avsnitt.

Utan att vi får någon vidare förklaring om vad programmet kommer att bjuda på för segment presenterar Bianca Ingrosso sig själv och hennes nya underhållningsformat. Genom att göra det med både självdistans och självsäkerhet, och en känsla av att allting inte är allt för inrepat, sätter hon tonen som sedan hänger kvar i premiäravsnittet. Saker och ting är inte så himla noga. Gästerna verkar inte särskilt förberedda. Det hackar emellanåt. Men i slutet av dagen har de alla en trevlig stund, och Bianca lyser med sitt engagemang för sina gäster.

Premiär för BIANCA – så var första avsnittet
Premiäravsnittets gäster i "BIANCA". Foto: discovery+.

Skön blandning av gäster

Att få leda sin egen talkshow flera gånger beskrivits som en barndomsdröm av Bianca Ingrosso, och det märks att hon är ivrig när hon bemöter sina första gäster Magnus Uggla och dottern Agnes. Bianca ställer dem massvis med frågor om hur det är att driva en podd tillsammans som far och dotter, i synnerhet när farsan är rockstjärna. Det visar sig att Magnus under flera års tid försökt få med sig Agnes ut i rampljuset, inte minst genom att få med henne på olika TV-gig. När Bianca frågar varför Agnes tackade ja till att göra TV just den här gången är ett exempel på när BIANCA kan bli cringeigt, för visst är svaret uppenbart: hon ska få träffa Bianca Ingrosso – och det vet programledaren om. 

I programmet fylls det på med gäster var tionde minut. "Mustiga" Mauri Hermundsson från YouTube-kanalen Uppdrag mat gör Uggla & Uggla sällskap på intervjusoffan. Biancas plan för Mauri är att öppna upp honom och försöka hitta något, om än så bara det allra minsta, som vi kan störa oss på hos honom. Bianca visar Mauri bilder på kändisar och ber honom säga något han ogillar med dem. Segmentet är kul men Mauri kommer ur det som segrare, för ännu en gång görs vi påminda om hur svår profilen är att ogilla. 

Bianca Ingrosso i BIANCA
Foto: discovery+.

"Potential att bli bra mycket bättre"

Fortsättningsvis får programmet sällskap av den alltid så självklara stjärnan Evin Ahmad som nu är aktuell med den andra säsongen av Snabba Cash. Det känns att Bianca är ett stort fan av hennes arbete i serien, och lyfter fram en särskild sekvens där hennes karaktär Leya gnuggar sina tänder när hon får spelet Olle Sarris rollfigur Tomas. Ahmad berättar då om tiden från scenskolan när hon fick lära sig att gestalta djur, något som hon brukade tycka var pinsamt men som hon i det här fallet ville testa på riktigt. Mauri flikar då in om att "tandgnuggningen" är den andra säsongens bästa stund.

Premiären går i mål med att artisten ADAAM dyker upp på scenen med sitt band och framför låten "SÖDERMALM". Att bara få se Bianca Ingrosso slå sig ner med Magnus Uggla och Evin Ahmad är en kul grej i sig. Programledaren vill hela tiden hitta det som är saftigt om hennes gäster, och som fansen undrar, från karriär till kärleksliv. Förhoppningsvis fortsätter programmet med en lika otippad som skön blandning av gäster.

Sammanfattningsvis var första avsnittet av "BIANCA" ett underhållande sådant med en god mix av faktiska intervjufrågor och larvigt snack. Bianca Ingrosso bjuder mycket på sig själv, och känslan är att programmet har potentialen att bli bra mycket bättre ju mer hon kommer in i hennes roll som programledare. Lyckas produktionen hitta fler roliga programinslag att hålla fast vid kan det svenska folket ha sig en ny hit att mysa till.

Frank Stenhammar

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL