youtube logga

Pappas pojkar säsong 3 – Detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 31 oktober 2022 kl. 15:10 | Publicerad 30 oktober 2022 kl. 17:10

Framtiden oklar för JLC:s humorserie?

Den andra säsongen hade premiär i november förra året. Kan vi ett år senare räkna med Pappas pojkar säsong 3? Filmtopp väger oddsen.

I discovery+ festproppade komediserie följer vi ett kompisgäng som trots att de är runt trettioårsåldern vägrar att växa upp. Istället för att fokusera på framtiden tar de livet som en fest, vilket tenderar att försätta dem i kniviga situationer.

Serien har rullat två säsonger, men ännu vet vi inte vad som händer med Pappas pojkar säsong 3. Bör tittarna vara oroliga? 

Kan vi förvänta oss Pappas pojkar säsong 3?

I dagsläget har vi inte fått något konkret besked av discovery+ gällande en till säsong av serien. För fansen som hoppas på mer kan det ses på som ett oroväckande tecken. Streamingtjänsten var nämligen snabba på att gå ut med den andra säsongen, som de bekräftade blott två månader efter att serien hade haft premiär. Hade den tredje säsongen av Pappas pojkar varit på gång borde vi därmed ha vetat det vid det här laget. 

Vidare var discovery+ snabba med att dela med sig av tittarsuccén för den första säsongen som slog rekord på kort tid. Men än så länge har de inte hintat om hur brett den andra säsongen slagit. Vi kan dock förmoda att intresset för att göra fler avsnitt är starkt från deras sida eftersom att humorgruppen JLC ständigt lockar publik. 

Pappas pojkar säsong 3 – Detta vet vi
Foto: discovery+.

När kommer Pappas pojkar säsong 3?

Även om nyheten inte är känd tror vi att det kommer en till säsong av Pappas Pojkar. Men med det sagt bedömer vi det som mest sannolikt att den landar först under hösten 2023. Filmtopp ser till att hålla dig uppdaterad så fort vi vet mer om seriens framtid.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL