EXKLUSIVT: Julia Dufvenius: "Fick inte en provfilmning på tre år"

Över Atlanten 2023 deltagare – hela listan

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 05 september 2023 kl. 07:09 | Publicerad 15 januari 2023 kl. 11:01

De är ombord när tittarfavoriten återvänder

I höst är det premiär för för Över Atlanten 2023. Här listar vi alla deltagare som kommer att bege sig av på sitt livs resa i den nya säsongen.

I discovery+ älskade reseprogram får vi följa med när en tajt grupp svenska kändisar beger sig av för att korsa Atlanten. Efter en stark och utmanande säsong tidigare i år kan vi nu meddela vilka deltagare som kommer att delta i Över Atlanten 2023. 

Förra året var det en brutalt otursdrabbad säsong när Casper JanebrinkErik EkstrandLoreen och flera stötte på ständig patrull ute till havs – i den grad att programmet var nära att behöva avbrytas. Vi får nu hoppas på en lika spännande och häftig resa den här gången, men med lite mer flyt för våra deltagare. 

Över Atlanten 2023 deltagare – hela listan
Maria Monatazami i "The Island Sverige". Foto: discovery+.

 

Över Atlantan 2023 deltagare 

I den nya säsongen av Över atlanten får vi se den tidigare  fotbollsmittfältaren Anders Svensson, 46, tillsammans med trummisen Mikkey Dee, 59, artisten Nassim Al Fakir, 45, skådespelerskan Julia Dufvenius, 47, programledaren Hans Fahlén, 58, och slutligen Maria Montazami, 57, som förra året sågs till i The Island Sverige, ett annat tufft realityprogram på discovery+

I dagsläget vet vi inte när Över Atlanten 2023 har premiär, förutom att det kommer ske till hösten, i september eller oktober. Filmtopp uppdaterar dig med specifikt premiärdatum så fort det blir känt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL