Olivia i finalen av FBOY Island: Ett äventyr att få spendera livet med dig

Olivia i finalen av FBOY Island: "Ett äventyr att få spendera livet med dig"

  • Discovery+
Sofie Landgren
16 mars 2023 kl. 09:03

Det är dags för Olivia att välja mellan Kevin och Simon

Det är dags för final och Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson och Awa Touray skall nu göra sitt allra sista val i finalen av FBOY Island Sverige 2023. Förutom kärlek står även prispengarna om totalt 1,5 miljon kronor på spel.

OBS! Artikeln beskriver händelser från säsongsavslutningen av FBOY Island Sverige 2023.

Tjejerna i FBOY Island Sverige 2023
Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson, Awa Touray. Foto: discovery+.

Final i FBOY Island Sverige 2023

Det är dags för finalen av FBOY Island Sverige 2023 och Theresé SamuelssonOlivia JakobssonAwa Touray gör sina slutgiltiga val. Alla tre tjejer tar med sig varsin FBOY och varsin Nice Guy att välja mellan i finalavsnittet. Väljer de en Nice Guy som partner delas pengarna lika mellan parterna, väljer de däremot en FBOY ligger det i hans händer om han skall dela pengarna med tjejen eller ta hela vinstsumman själv.

Simon Olsson Bull och Kevin Manzano Andrén i FBOY Island 2023
Simon Olsson Bull och Kevin Manzano Andrén. Foto: discovery+.

Olivia väljer mellan Nice guy-Kevin och FBOY-Simon

Olivias slutgiltiga val står mellan två killar som varit med sedan dag ett. Hon fattade snabbt tycke för Simon som visade sig vara en FBOY och känslorna för Nice guy-Kevin har successivt vuxit fram genom säsongen. Nu har stunden kommit där hon måste välja vem av killarna hon tror kan bli sin framtida man. Väljer hon Kevin delas pengarna automatiskt lika mellan henne och Kevin, men väljer hon däremot Simon så ligger valet i hans händer och han kan då välja att antingen ta alla pengar själv, eller dela lika med Olivia.

Olivia väljer Kevin vilket leder till att de delar på prispengarna om 500 000 kr. Kvar står Simon som får frågan vad han hade valt att göra med pengarna om det hade varit så att Olivia valt honom.

– Jag hade delat dem, svarar Simon.

Olivia svarar att hon är förvånad då hon trodde att han hade valt pengarna framför henne, men att hans svar inte hade ändrat hennes val av Kevin oavsett.

– Jag gillar dig jättemycket, men det är något med dig som inte känns 100% pålitligt ibland. Det hade definitivt varit ett äventyr att få spendera livet med dig, kanske ett lite väl vilt äventyr ibland.

Kevin och Olivia i FBOY Island Sverige 2023
 Kevin och Olivia. Foto: discovery+.

Stort grattis till Olivia och Kevin

Olivia och Kevin åkte tillsammans hem till Sverige med 250 000 kr var. Om de fortfarande är ett par i dag eller om de har valt att gå skilda vägar återstår att se, men vi vill passa på att önska dem båda ett stort grattis!

Missa inte finalen av FBOY Island Sverige 2023 på HBO Max och discovery+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL