Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Naked Attraction säsong 6 – detta vet vi

Naked Attraction säsong 6 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 oktober 2021

Kommer det fler säsonger av Naked Attraction UK till Sverige?

"Naked Attraction" är det brittiska dejtingprogrammet där den nakna kroppen står i fokus. Det är många som fascineras av den annorlunda approachen till dejting, så vi har luskat i hur framtiden ser ut för programmet i Sverige.

Genom åren har vi sett många typer av dejtingprogram. Det är inte ovanligt att programmen av dem anammar greppet om att det är insidan som räknas och, på ett eller annat sätt, försöker få de dejtande att inte fatta sina beslut baserat på hur den andre ser ut. Ett färskt exempel är Netflix Sexy Beasts, där personerna på jakt efter kärlek förvandlas till djur och andra varelser med hjälp av smink och masker.

Naked Attraction är anammar snarare motsatsen till den typen av grepp. Här hymlar vi inte med att utsidan också spelar roll, tvärtom, Naked Attraction går helt och hållet ut på att låta ögonen fatta de första besluten för att sedan se om insidan också är tilltalande.

I programmet står deltagare spritt språngande nakna (vi får se kön och hela faderullan) i boxar och bedöms av en ensam deltagare tills alla utom en valts bort. I slutändan måste även den ensamma deltagaren visa sig naken för rättvisans skull. Först därefter är det dags att dejta på riktigt.

Naked Attraction har sänts i Storbritannien sedan 2016 och i Sverige kan vi se programmet på discovery+. Får vi se en säsong 6 av serien?

LÄS OCKSÅ: Naked Attraction utmanar min nakenångest

Kommer det en Naked Attraction säsong 6 till Sverige?

Naked Attraction
Foto: Discovery+

Det är inte glasklart hur framtiden för Naked Attraction ser ut. Samtliga avsnitt av den brittiska serien finns tillgängliga på discovery+ (förutom de fem Naughtiest Bits-avsnitten) och det finns ännu inget annonserat om ytterligare säsonger. Med det sagt känner vi oss tämligen säkra på att vi kan vänta oss fler avsnitt.

Programmet är väldigt populärt och de senaste året har det dessutom producerats i flertalet nya länder, vilket tyder på att det är ett koncept som är framgångsrikt. Discovery+ har exempelvis sänt lokala versioner av Naked Attraction i både Norge och Danmark de senaste åren. Det skulle med andra ord inte vara helt orimligt att hoppas på att vi kan få både fler avsnitt av Naked Attraction UK och ett svenskt Naked Attraction.

Filmtopp uppdaterar dig med mer information om "Naked Attraction" säsong 6 så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Naked Attraction Sverige

NÄSTA ARTIKEL