Här visar Maria Montazami upp mardrömsskadan från Över Atlanten – och ny tatuering

Maria Montazami visar upp skräckskadan från Över Atlanten för Filmtopp

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
10 oktober 2023 kl. 20:10

Här visar Maria resultatet av den svåra skadan under inspelningen

Maria Montazami medverkar i den pågående säsongen av "Över Atlanten" på discovery+ och Kanal 5. I det senaste avsnittet får vi se den älskvärda tv-profilen vara med om en dramatisk olycka. Spåren av skadan hon ådrog sig visade Maria upp för Filmtopp redan i våras.

"Över Atlanten" är discovery+ populära program där ett gäng svenska kändisar kliver ombord på en båt för att tillsammans korsa Atlanten. I den pågående säsongen för 2023 består besättningen av Anders Svensson, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir, Julia Dufvenius, Hans Fahlén och, den alltid lika älskvärda, Maria Montazami.

Olyckan framme för Maria Montazami i det senaste avsnittet av Över Atlanten

I det senaste avsnittet (som sänds den 10 oktober) av Över Atlanten är olyckan framme för den tidigare Hollywoodfrun Maria Montazami. Halva seglatsen är avklarad och det ska firas ombord med champagne och tårta – men glädjen kommer av sig när Maria Montazami halkar och skadar sig otäckt.

Redan tidigare i år pratade Filmtopps Sofie Landgren om just olyckan som Maria var med om i programmet.

Här visar Maria Montazami upp skräckskadan från Över Atlanten
Foto: Filmtopp Media.

Här visar Maria Montazami upp skräckskadan från Över Atlanten för Filmtopp ...

Maria Montazami är en veteran inom många områden av reality-tv, och hon börjar närma sig den statusen även när det kommer till extrema äventyrsprogram. Utöver sin medverkan i Över Atlanten var hon också med i The Island Sverige under 2022. Det sistnämnda av de två programmen tyckte hon var en större utmaning, men det är det förstnämnda av dem som har lämnat fysiska spår.

Så här sa Maria Montazami själv om olyckan:

– Jag trillade jätte, jätteilla och skadade min arm, så jag fick ett ärr, berättar Maria i en intervju med Filmtopp från tidigare i år.

Därefter drar hon ner sin tröjärm och avslöjar ett tydligt och djupt ärr efter skadan. Maria berättar att hon var tvungen att sy och att hon under två dagars tid på båten fick vad hon kallar för "utegångsförbud".

Lyckligtvis ska ingen annan ha blivit skadad under resans gång, enligt Maria.

Här visar Maria Montazami upp skräckskadan från Över Atlanten
Foto: Filmtopp Media.

... och sin nya tatuering

Det olyckliga ärret som Maria Montazami fick med sig hem från resan över Atlanten är inte den enda påminnelsen om äventyret som hon bär med sig på kroppen. Tv-profilen visar också stolt upp en ny tatuering på sin handled, som numera pryds av ett ankare. Ett motiv hon antyder att både hon och andra deltagare tatuerat in efter resan.

Filmtopps Sofie Landgren kontrar med att visa upp en egen tatuering av ett ankare, vilket får Maria Montazami att utbrista:

– Har du också seglat över Atlanten?

Det har hon inte. Än.

Se Filmtopps intervju med Maria Montazami här:

NÄSTA ARTIKEL