Linnéa Claesons hyllning till Marcus Allbäck: ”Oerhört fint!”

Linnéa Claesons hyllning till Marcus Allbäck: ”Oerhört fint!”

  • Discovery+
Sofie Landgren
26 februari 2024 kl. 21:02

En oväntad hyllning

En av årets deltagare som har haft det kämpigt i "Superstars" 2024 på discovery+ är fotbollslegenden Marcus Allbäck. I veckans avsnitt överraskar influencern Linnéa Claeson genom att ge Marcus en hyllning.

Linnéa Claeson i Superstars 2024
Linnéa Claeson. Foto: discovery+.

Linnéa Claeson sprider kärlek för att få Marcus Allbäck på bra humör

Årets upplaga av Superstars 2024 är i full rullning på Kanal 5 och discovery+ och en av de tävlande som haft det mest kämpigt den här säsongen är fotbollslegenden Marcus Allbäck, som hittills inte lyckats vinna en enda tävling och som därför står utan viktiga stjärnor. Någon som det däremot har gått riktigt bra för är influencern och före detta handbollsspelaren Linnéa Claeson, och i dagens avsnitt passar hon på att göra en välbehövlig hyllning till Marcus.

– I går kväll så tänkte jag innan jag skulle gå och lägga mig att Marcus har sett lite nere ut ändå, och eftersom han inte hade fått någon stjärna än så gjorde jag en stjärna åt honom. Jag hoppas att han kan komma ihåg hur grym han är och att han verkligen kan ladda om nu, jag tror på honom, säger Linnéa till produktionen.

Linnéa claesons hyllning till Marcus allbäck
Linnéa Claesons hyllning till Marcus Allbäck. Foto: discovery+.

"Oerhört fint!"

Marcus Allbäck går ner till köket till de andra deltagarna och håller en urklippt stjärna. Han ser lite tagen ut och de andra frågar hur det är med honom.

– God morgon, det är bra. Det är väldigt bra faktiskt. Jag har fått min första stjärna men, det är inte riktigt en sån som ni har fått, det är Linnéa som har gjort den. Klippt ut en stjärna och då låg den utanför min dörr. Så nu har jag faktiskt en stjärna, säger Marcus stolt till de andra deltagarna.

Linnéa ansluter sig till gruppen och de överöser henne genast med komplimanger över hennes fina gest. Deltagarna kramar om varandra och Linnéa förklarar att man måste påminna varandra ibland om hur bra de faktiskt är.

– Det var oerhört fint, det värmde, jag ska dock försöka få en riktig stjärna, säger Marcus till produktionen.

Missa inte "Superstars" 2024 på Kanal 5 och på discovery+ varje måndag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL