Underdogen Linnéa Claeson briljerar i starten av Superstars 2024

Underdogen Linnéa Claeson briljerar i starten av "Superstars" 2024

  • Discovery+
Sofie Landgren
05 februari 2024 kl. 21:02
ANNONS
ANNONS

"En avdankad medioker handbollsspelare"

Det har blivit dags för premiären av "Superstars" 2024 på discovery+ och en av årets mest otippade deltagare är den tidigare handbollsspelaren och numera influencern Linnéa Claeson.

 Linnéa Claeson
Linnéa Claeson. Foto: discovery+.

"En avdankad medioker handbollsspelare"

Det har blivit dags för den efterlängtade premiären av Superstars 2024 på discovery+ och Kanal 5. En av årets tävlande är Linnéa Claeson, 32, från Norrköping. Linnéa är utöver sin karriär som handbollsspelare även känd för sitt Instagramkonto Assholesonline där hon synliggjort sexuella trakasserier och näthat och bemött kränkningar med humor.

Linnéa är känd för sitt skinn på näsan och har alltid framstått som en kvinna med ett gott självförtroende, vilket gör oss förvånade när hon i säsongens första avsnitt är lite väl hård mot sig själv. Hon jämför sig med de andra deltagarna och kallar dem för superatleter och sig själv för en medioker handbollsspelare.

– Jag tittar ju mig runt omkring och känner lite att här är jag, en avdankad medioker handbollsspelare kring dessa mega-atleter, säger Linnéa till produktionen.

Linnéa Claeson
 Linnéa Claeson. Foto: discovery+.

Underdogen Linnéa Claeson briljerar i starten av "Superstars

Linnéa underskattar sig själv rejält. Redan i säsongens första tävling, Barr, får hon chansen att visa vad hon går för. Hon slår de andra deltagarna med hästlängder och vinner således säsongens första stjärna och ett värde av 6 poäng. En stjärnvinst som hon kan få väl nytta av om hon tar sig till slutspelet.

Säsongens andra tävling är en partävling bestående av löpning, simning och basket där den före detta friidrottaren och trestegshopparen Christian Olsson väljer Linnéa till partner. Deras starka insats leder till en andraplats.

Missa inte premiären av "Superstars" 2024 på discovery+ och Kanal 5 den 5 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL