Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ligga säsong 2 – Detta vet vi

Ligga säsong 2 – Detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 december 2021

Kommer det mer av serien framöver?

I dramakomedin "Ligga" ser vi Clara Henry och Ulrikke Falch spela mot varandra. Många har nu svept den första säsongen på ett bräde och undrar ivrigt ifall det kommer flera avsnitt längre fram. Vi har tagit fram det vi vet om Ligga säsong 2!

I deras intervju med Filmtopp berättar huvudrollsinnehavarna Clara Henry och Ulrikke Falch att de hemskt gärna vill göra Ligga säsong 2. Men de berättar också att de inte vet vad statusen på det hela är, ifall den kommer att bli av eller inte. Förmodligen inväntar discovery+, som ännu inte själva gett några officiella besked kring serie, responsen från deras tittare för att se hur stort ett intresse skulle vara för fler avsnitt.

Missa inte Filmtopps intervju med Clara Henry och Ulrikke Falch här:

Men vi vågar tro på en fortsättning för serien. discovery+ stora satsning på dramaproduktioner drog igång förra året med Alla utom vi som följts upp av bland annat Udda veckor och Pappas pojkar. Samtliga av dessa har antingen släppt nya säsonger eller inväntar sina nypremiärer. Ligga har dessutom fått god respons av den svenska kritikerkåren och med två superstjärnor i huvudrollerna har vi svårt att se hur den inte skulle dra tillräcklig publik.

När kan vi tänkas att få se Ligga säsong 2?

Än så länge är det svårt att förutse när Ligga säsong 2 kan komma att ha premiär. Det finns hittills inte särskilt mycket att gå på vad gäller streamingtjänstens produktionstakt. Men sett till seriens smala format på åtta tjugominuterslånga avsnitt kan vi inte tänka oss annat än att en andra säsong släpps redan nästa år, och då framåt vintern. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om produktionens framtid.

NÄSTA ARTIKEL