Köping-Mats brottas med högtryckstvätten: “Den har gått sönder, den jäveln!“

Köping-Mats brottas med högtryckstvätten: “Den har gått sönder, den jäveln!“

  • Discovery+
21 februari 2024 kl. 21:02

Kvällens avsnitt av Välkommen till Köping bjuder på allt ifrån loppis till rosémys

I kvällens avsnitt av "Välkommen till Köping" träffar vi Johan och hans mamma som ska ha loppis för att samla in pengar till sin Londonresa. Dessutom ska Sofia ha tjejkväll och ber Mats om hjälp med att fräscha upp altanen.

Johan och hans mamma har bestämt sig för att arrangera loppis för att skaffa sig fickpengar inför sin kommande resa till London. Efter att ha rivit igenom sitt förråd och fyndat alltifrån kläder och gamla leksaker till ett par holländska träskor som Johan sälja för 300-400 kronor, förklarar han.

När dagen är slut har mycket blivit sålt, men träskorna har Johan plockat bort från bordet. När hans mamma frågar om han inte ska sälja dem, svarar han att han ändrat sig och vill behålla dem som minne.

– Jag vill ha ett minne från pappa. Det är han som har köpt dem till mig och jag vill ha ett minne från honom. Så jag tog bort prislappen.

Mats har problem med högtryckstvätten.
Mats kämpar med högtryckstvätten. Foto: disovery+

Köping-Mats brottas med högtryckstvätten: “Den har gått sönder, den jäveln!“

Samtidigt har Sofia bjudit in Linda och Sofie på rosékväll. Mats oroar sig över att Sofia kanske inte trivs i Köping och att hon längtar hem till Falun. Därför vill han visa att verkligen tycker om henne, genom att hjälpa henne göra altanen fin inför kvällen.

Han bestämmer sig för att använda högtryckstvätten till att spola av möblerna på altanen. Detta visar sig däremot bli svårt, när högtryckstvätten krånglar och inte verkar fungera. Mats börjar bli både stressad, uppgiven och arg, och skriker ut sin ilska:

– Den har ju gått sönder, den jäveln! Jag ska kasta den i väggen!

Men efter många försök får Mats till slut igång den. Han beslutar sig också för att kalla in förstärkning och med hjälp av Tobbe hinner altanen precis ställas i ordning innan gästerna kommer. Till Mats stora glädje verkar Sofia nöjd med resultatet. 

– Min man kan både tvätta altan och öppna bubbel. Jag är glad att jag flyttade till Köping, annars hade jag inte haft min Mats, säger Sofia.

Detta avsnitt av "Välkommen till Köping" sänds i kväll den 21 februari klockan 21.00 på Kanal 5 och discovery+.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL