BIANCA gäster 2022 – hela listan

Bekräftat: BIANCA säsong 2 har premiär tidigare än väntat

  • Discovery+
Filmtopp
05 december 2022 kl. 15:46

Tittarsuccéns fortsättning dröjer inte länge

I samband med finalen på Ingrossos talk show-program bekräftades en fortsättning. Nu är det även känt att BIANCA säsong 2 har premiär tidigare än väntat.

Den helt nya talkshowen på Kanal 5 och discovery+ där omåttligt populära Bianca Ingrosso bjuder in en bred mix av gäster har varit en stor succé. Nu har vi fått veta när på året vi kan förvänta oss att se BIANCA säsong 2 under 2023.

I programmet blandas samtal med färgstarka möten, skratt och överraskningar, högt och lågt, livepublik och musikakter.  fick en raketstart och har fängslat publiken genom hela säsongen. Med gäster som Tove Lo, Lasse Hallström, Dwayne "The Rock" Johnson, far och dotter Magnus och Agnes Uggla, mor och dotter Helena Bergström och Molly Nutley, Evin Ahmad, Mondo Duplantis och Daniela Rathana, har hon satt guldkant på fredags- och lördagskvällarna under hösten. Och i säsongsavslutningen kom glädjebeskedet för tittarna: BIANCA fortsätter 2023 med en ny säsong på Kanal 5 och discovery+.

– Tack för den här säsongen! Jag hade aldrig kunnat drömma om att få den här möjligheten, att få denna otroliga respons och att så galet många faktiskt har kollat. Sexton avsnitt senare kan jag nu säga att detta är bland det roligaste, svåraste och mest lärorika jag någonsin gjort, säger Bianca Ingrosso.

Bekräftat: BIANCA säsong 2 har premiär tidigare än väntat
Foto: discovery+.

Redan före premiären blev pratshowen vida omtalad och vann stort engagemang i nyhetsflödet som på sociala medier. BIANCA blev därför en av årets starkaste premiärer på discovery+ och stod för den bästa helgpremiären på Kanal 5 på 15 år. 

– Vi är överväldigade över det fantastiskt fina mottagande som BIANCA har fått. Bianca är ett unikum och har förmågan att få sina gäster att slappna av, känna sig trygga, ha roligt, och därmed bjuda extra mycket på sig själva. Det i kombination med ett fantastiskt team bakom har vi skapat magi!, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för programmet på Warner Bros. Discovery.

Då kommer Bianca säsong 2

Som vi nämner ovan har Bianca Ingrosso bjudit på exklusiva intervjuer och gästats av internationella stjärnor, som Dwayne "The Rock" JohnsonAstrid S och Katie Gregson MacLeod. Tittarna är därför hungriga efter mer, och nu kan vi meddela att de inte behöver vänta lika länge som en kanske först trott. Redan till våren fortsätter Bianca sin talkshow på Kanal 5 och discovery+ med fler spännande gäster och möten.

Filmtopp uppdaterar dig med specifikt premiärdatum så snart det blir känt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL