Spökjakt säsong 4

Jocke och Jonna Lundell lägger ner sina succéer – ingen mer Spökjakt

  • Discovery+
Filmtopp
13 april 2023 kl. 13:04

Spökjakt och Hide and Seek går i graven

Joakim och Jonna Lundell har under flera års tid gjort stor succé på discovery+ med diverse reality- och underhållningsprogram. Nu avslöjar duon att de överger stora framgångar som "Spökjakt" och "Hide and Seek".

Realityprofilerna Joakim och Jonna Lundell har varit ett av discovery+ främsta dragplåster de senaste åren. Med succéer som Familjen Lundell, Lundellhuset, Spökjakt och Hide and Seek har duon etablerat sig som två av de mäktigaste profilerna inom reality-tv.

Nu avslöjar duon dock att de inte valt att fortsätta med framgångar som Spökjakt och Hide and Seek.

Spökjakt går i graven
Foto: discovery+

Därför lägger Jocke och Jonna ner Spökjakt och Hide and Seek

Det var i det senaste avsnittet av sin podcast Jocke & Jonna - Sanningen måste fram som paret avslöjade att de valt att tacka nej till fler säsonger av Spökjakt och Hide and Seek. Anledningen är i första hand att deras många projekt lett till att de inte kunnat ge sina barn den tid de önskat.

– Förskolan har ju blivit extremt lidande på grund av det här Spökjakts-schemat, säger Joakim Lundell i ett uttalande till Hänt, och förklarar även att barnen inte varit på förskolan mer än tre till fyra veckor sedan årsskiftet.

För Expressen Nöje tillägger Joakim Lundell också att han kommer att fokusera på sin roll som filmproducent i större utsträckning framöver. Under 2022 var han en av de drivande faktorerna bakom skräckfilmen Feed och redan under sensommaren i år är det dags för nästa film.

– Vi håller just nu på med nästa långfilm som ska landa på bio redan 25 augusti i år, säger Lundell till Expressen Nöje. Vi har flera beställningar av både serier och filmer framöver, så det finns ingen tid för att göra reality-tv längre.

I slutet av mars avslöjade Joakim Lundell på sina sociala medier att inspelningen av kommande skräckfilmen Canceled var i full gång med orden: "Nu ska vi revolutionera svensk film!".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL