Joakim Lundell vinnare på Guldbaggegalan – Feed vann publikens pris

Nu börjar inspelningen av Canceled – Joakim Lundells nya skräckfilm

Filmtopp
28 mars 2023 kl. 08:03

Utforskar det paranormala

Nu har vi fått detaljer kring Joakim Lundells nya skräckfilm. Titeln är "Canceled" och berättelsen inspireras av realityprogrammet "Spökjakt".

Efter biosuccén FEED som kom att vinna publikens pris på Guldbaggegalan är producenten Joakim Lundell nu igång med sitt nästa filmprojekt. På Instagram avslöjar han detaljer om nya skräckfilmen Canceled, i vilken han fortsätter att utforska det paranormala. 

Efter flera år som arbetare inom TV och profil på sociala medier råder det inga tvivel om att Lundell nu fått fart på sin karriär som långfilmsskapare. Drygt ett halvår efter debuten FEED som blev fjolårets största svenska biosuccé är han nu tillbaka på fältet på nytt, den här gången med skräckfilmen Canceled.

Nu börjar inspelningen av Canceled – Joakim Lundells nya skräckfilm
"Feed". Foto: Nordisk Film.

Lundell om nya skräckfilmen Canceled: "Nu ska vi revolutionera svensk film!"

I ett inlägg på Instagram ger han oss ett hum om vad vi kan förvänta oss för typ av rysare.

– Idag startade inspelningarna av min nya skräckfilm Canceled som är en story inspirerad av vårat populära program Spökjakt. Och jag älskar att jag i denna story får utforska mer den paranormala skräcken, skriver Lundell till sina följare som även får se en bild på honom från set.

Vidare på sin story skriver Lundell: 

– Nu ska vi revolutionera svensk film!

Vad gäller närmare detaljer om handlingen, så har vi inga sådana att dela med oss av för stunden. Inte heller gällande vilken ensemble med skådespelare som medverkar i filmen. Sett till att man redan är igång med inspelningen är det fullt möjligt att filmen har premiär senare i höst, vilket också skulle stämma överens med vad tidigare Lundell hintat om för Filmtopp att man siktar på.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL