Imperiet Bianca – så var det första avsnittet

Imperiet Bianca – så var det första avsnittet

  • Discovery+
11 maj 2023 kl. 08:05

En ärlig skildring av Bianca Ingrossos liv

I "Imperiet Bianca" kommer vi att få följa Bianca Ingrossos liv närmare än någonsin. Särskilt livet som kariärrskvinna som hon har byggt upp från grunden själv.

Bianca Ingrosso, som blev känd för svenska folket som del av Wahlgren-familjen och realityserien Wahlgrens Värld, står nu på egna ben i kändisskapet. Som influencer och entreprenör har Bianca ett hektiskt liv där hon försöker driva företaget Caia Cosmetics, som hon startade 2018, och som bara vuxit sedan dess.

I denna dokumentärserie i fem delar kommer tittarna att få en ärlig inblick på 28-åringens liv.

Imperiet Bianca episod 1
Foto: discovery+

I det första avsnittet får vi först följa med på resan om hur Caia Cosmetics grundades. Vi får till exempel en inblick på Biancas barndom och vad smink har betytt för henne ända sedan hon var med mamma Pernilla Wahlgren i teaterlogen. Vi får också följa hur fler delägare blev en del av bolaget innan det blev det imperium det är i dag.

Tittarna får också träffa Biancas manager Vanessa Lindblad som har varit med och startat upp Caia. Genom avsnittet berömmer Vanessa Biancas driv och ambition. Hon säger också att ingen annan hade klarat vad Bianca har gjort.

Biancas personliga assistent och bästa vän får också en del i det första avsnittet. Lovisa Worge har funnits vid Biancas sida i ett flertal år nu och Bianca tänker starkt att Lovisa är en nödvändighet i hennes liv. Hon vill väldigt gärna att Lovisa är med och växer med bolaget, men Lovisa har bestämt sig att plugga under en tid och kommer därför att lämna assistentjobbet.

Från lågt till högt är den sista delen av avsnittet tillägnad åt Biancas vinst som årets kvinnliga stjärnskott i Stockholm i Entrepreneur Of The Year. Den här serien kommer nog bli väldigt intressant för de som älskar Bianca, men även dem som bara är nyfikna på varför hon syns överallt.

Det första avsnittet av "Imperiet Bianca" finns att streama på discovery+ från och med den 11 maj och sänds kl. 20.00 på Kanal 5.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL