BIANCA gäster 2022 – hela listan

Bianca om dokumentären Imperiet Bianca: "En galen bergochdalbana"

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 17 april 2023 kl. 14:04 | Publicerad 15 april 2023 kl. 10:04

"Stolt, glad, trygg, rädd och pirrig"

Under de senaste åren har ett dokumentärteam följt Bianca Ingrosso och snar får vi se resultatet. Redan i vår släpps "Imperiet Bianca".

Familjen Wahlgren/ingrosso fortsätter att populera den svenska TV-tabloiden. På Instagram meddelar nämligen Bianca Ingrosso att dokumentären Imperiet Bianca som produceras för Warner Bros. Discovery är på väg till HBO Max, Kanal 5 och discovery+.

Den 28-åriga entreprenören och TV-profilen skriver i inlägget att hon är "lite nervös" och att hon "just här" är "så ärlig jag någonsin varit förut". Reaktionerna har inte låtit sig vänta på sig, i skrivande stund har inlägget över 43 000 gilla-markeringar.

Bianca Ingrosso
Bild från från Bianca Ingrossos Instagram.

Filmat Bianca under med- och motgångar

Enligt Bianca har ett kamerateam följt henne, kollegor och vänner de senaste åren och varit "som en fluga på väggen" i med- och motgångar. Hon skriver också att "dokumentären blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli" och att hon är "stolt, glad, trygg, rädd och pirrig på samma gång".

Hela Bianca Ingrossos inlägg om Imperiet Bianca

"En dokumentär om vår resa. Nervös. Ja jag är nog lite nervös om jag ska vara ärlig. För just här är jag ärlig, så ärlig jag nånsin varit förut… Så ärliga VI någonsin varit förut. Senaste åren har varit en galen bergochdalbana för mig, för oss. Det har kastats mellan stunder att fira med glädjetårar till total tomhet, tystnad, tvivel och självhat. Vad är ens att känna sig lycklig?? Frågan jag ställde mig i flera år. Dem senaste åren har ett kamerateam följt oss kollegor och vänner i med och motgångar som en fluga på väggen.

Den här dokumentären blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli och för det är jag både stolt, glad, trygg, rädd och pirrig på samma gång.

Rädslan att öppna upp sig på ett sätt vi aldrig tidigare gjort i offentlighetens ljus innan.
PREMIÄR 11 maj på HBO Max! Men kommer även finnas på Kanal 5 och Discovery 🤍"

Då släpps Imperiet Bianca – dokumentären om Bianca Ingrosso

Enligt Bianca Ingrosso kommer dokumentären att landa på HBO Max den 11 maj. Den kommer även att finnas tillgänglig på Kanal 5 och discovery+. Men när exakt dokumentären kommer till de andra plattformarna framkommer inte.

Om Imperiet Bianca är en dokumentärfilm eller en TV-serie framkommer inte i Bianca Ingrossos inlägg.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL